دانلود تحقیق فرایند انجماد مواد غذایی
بسمه تعالي
پيشگفتار
آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذائي مورخ ۶۸/۸/۳۰ مورد تائيد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به
( آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن )
۱– هدف و دامنه كاربرد
۱-۱- اين آئين كار راهنمايي است براي تدوين استاندارد يا آئين كارهايي جهت تهيه , جابجايي و حفظ كيفيت مواد غذايي خاص يا گروهي از مواد غذايي كه به روش انجماد سريع فرآيند شده و تا زمان فروش به مصرف كننده
۲– مواد غذايي خام و آماده كردن آنها
۲–۱– تنها بايد از مواد غذايي سالم و با كيفيت مناسب براي انجماد استفاده گردد . از آنجا كه انجماد نميتواند كيفيت اوليه غذاهاي مورد عمل را بهبود بخشد . فقط مواد غذايي كه در بهترين شرائط طبيعي بخصوص از نظر تازگي باشند بايد مورد فرآيند انجماد قرار گيرند .
۲-۲- مواد خام انتخاب شده بايد در زمان شروع فرآيند داراي بهترين شرائط كيفي باشند . چنانچه نياز تجاري ايجاب
خنك كردن و متعاقب آن انجماد در دماي بالاي ۶۰+ درجه سلسيوس نگهداري شوند .
۳– انجماد سريع
۳–۱– كالا بايد بعد از آماده كردن بدون تأخير منجمد گردد . فرآيند انجماد بايد در تجهيزات مناسب و به نحوي انجام شود كه تغييرات فيزيكي ۷ بيوشيميايي و ميكروبي را به حداقل برساند .
۴– نگهداري در سردخانه
۴–۱– سردخانه بايد به نحوي كنترل شود كه دماي كالا را با كمترين نوسان در ۱۸– درجه سلسيوس يا پائينتر حفظ كند .
۴–۲– نوسانات زياد دماي كالا چه از نظر حدود و چه از نظر كثرت وقوع نامطلوب است .
اين نوسانات ممكن است موجب خشك شدن شديد كالاهاي حساس يا شكلهاي ديگري از افت
۵– حمل و نقل و توزيع
۵-۱- نقل و انتقال مواد غذايي منجمد از سردخانهاي به سرد خانه ديگر بايد در تجهيزاتي كه قادر به حفظ دماي كالا باشد انجام گيرد و طوري عمل شود كه دماي محموله در حد ۱۸- درجه سلسيوس و يا پائينتر حفظ گردد تجهيزات وسائل نقليه بايد قبل از بارگيري تا ۱۰+ درجه
شود . هرگاه انجام اين امر ميسر نباشد بايد كالا فورا براي فروش عرضه شود .
۶– خرده فروشي
۶–۱– مواد غذايي منجمد بايد براي فروش در يخچال هاي ويتريني زير صفر كه به همين منظور طراحي شدهاند عرضه شوند .
۶–۲– اين يخچالها بايد قادر به حفظ دماي ۱۸– درجه سلسيوس بوده و طوري از آنها استفاده شود كه دماي كالا را در ۱۸– درجه سلسيوس نگهدارند و بايد مجهز به دماسنج باشند .
۶-۳- افزايش دماي كالا به مدت كوتاه ممكن است اغماض شود ولي دماي گرمترين بسته آن
حسب تقدم زماني قرار گرفتن در يخچالها به فروش ميرسند .
۷– بسته بندي و برچسبگذاري
۷–۱– بسته بندي بايد طوري باشد كه :
الف ) خواص حسي – چشايي و ساير ويژگيهاي كالا را حفظ نمايد .
ب ) كالا را در برابر آلودگيهاي
فروش تا هنگام مصرف باشد .
۸– بهداشت
۸–۱– رعايت بهداشت در طول آماده سازي , فرآيند انجماد , حمل و نقل و توزيع تا هنگام فروش نهائي داراي اهميت ميباشد .
۸-۲- غذاهاي منجمد هميشه بايد با مقررات اصول كلي بهداشت مواد غذايي و هر جا كه مناسبت ……………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.