دانلود تحقیق شیر
مقدمه
شیر به طور کلی ، عبارتست از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار – مع معمولاٌ گاو – که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید . شیر غذای طبیعی نوزادان می باشد . که علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای به دلیل دارا بودن آنتی بادیهای گوناگون باعث حفظ نوزادان در مقابل عفونت ها و بیماری ها می گردد بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فراورده ی با ارزش با عنوان غذا ، نه تنها برای کودکان ، بلکه در تغذیه بزرگسالان نیز استفاده نماید . نوع حیوانات تولید کننده ی شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی بستگی دارد . گاو بومی مناطق ، معتدل است . مردم اروپا و مناطق مهاجر نشین ، نظیر آمریکای شمالی ، استرالیا و نیوزلند ، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن
ای تحت خلاء می شود تا بخار آن گرفته شود در مرحله ی بعد سرد می شود و در نهایت در شرایط آسپتیک بسته بندی می شود .
ب- Uht غیر مستقیم :
ابتدا شیر حرارت مقدماتی را می بیند و با استفاده از وسایل تبادل حرارتی صفحه ای در دمای ۱۲۵ درجه سانتی گراد استریل می شود .
باید هتزکر شد شیرهای استریل شده حتماً باید هموژنیزه هم بشود ، چون طی مدت نگهداری طولانی مدت ممکن است فاز چربی از شیر بدون چربی جدا
گردد .
الف – دو ساعت در هوای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار گیرد .
ب- ۱۵ دقیقه در بخار ۱۲۰ تا ۱۲۱ درجه سانتی گراد (داخل اتوکلاو) مانده باشد .
پ- یک ساعت در بخار ۱۰۰ درجه بماند (این وسایل باید همان روز استفاده شوند )
ج- ۳۰ ثانیه در آب ۱۰۰ درجه بماند (این وسایل باید همان روز استفاده شوند)
د- فرو بردن در الکل ۷۰ درجه و گرفتن روی شعله بلافاصله قبل از استفاده .
انتخاب هر یک از روشهای فوق بستگی به شکل ، اندازه ، ماهیت و شرایط نمونه برداری دارد .
۱/۰نرمال مصرفی معادل ۰۰۱۴/۰ گرم ازت می باشد و با توجه به ضریب مذکور و مقدار نمونه ی مورد آزمایش (۵ سی سی شیر ) مقدار پروتئین برابر خواهد بود با :
مقدار پروتئین = ۳۸/۶ n 4/1
۵
حساسیت روش کلئال تا ۳۰/۰ + گرم ازت در یک لیتر شیر می باشد.
– وسایل و مواد مورد نیاز
– محلول نیترات نقره ۱/۰
– محلول کرومات پتاسیم ۵% وزنی حجمی
کپک ها
بعضی از کپک ها باعث فساد کره ، پنیر ، شیرهای تخمیر شده در شیرهای تغلیظ شده می شوند . یقلر جنس های لکومور ، ریزرپوس ، آسپرژیلوس . عضی از کپک ها قادر به تولید سم می باشند به عنوان مثال آفلاتوکسین توسط آپ ژیلوس فیلوس تولید می شود . اگر خوراک دام آلوده به آفلاتوکین باشد ، ………………
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.