دانلود تحقیق جنگهای پیامبر
سپاس وثنا، لايق خدايي است كه پروردگار جهانيان است و درود و سلام بر سرور و خاتم رسولان . حضرت محمد(ص) و بر تمام آل بيت و ياران او باد و همچنين بر تمام كسانيكه به نيكي از ايشان ياد مي كنند و تا روز قيامت از ايشان پيروي مي كنند و
زندگي مبارك حضرت محمد(ص) در توحيد و جهاد خلاصه مي شود . جهادشان براي رساندن دعوت (اسلام) به تمامي مردم بود تا كلمه الله در زمين مرتبه بلند خودش را داشته باشد و راه رسول الله براي ساختن انسان مسلمان همان يكتا پرستي براي جها و جهاد براي يكتاپرستي بود و با يكتاپرستي انسجام
مرحله اي را كه در آن استقرار يافته است سپس مطالعاتي را كه در مفروضش داخل شده و تقسيمات تكليف آوري كه بر آن حمل شده است از چيزهائي كه بطور قطع هيچ دليلي بر آن ندارند .
اما معناي جهاد :
بكار بردن رنج و تلاش است در راه اعلاء كلمه الله و بر پاداشتن جامعه اسلامي و بكار بردن تلاش و كوشش به حرب و قتال نوعي است از انواع جهاد و اما فائده جهاد ، پس آن بر پا
شما نزديكترند پيكار كنيد ، ( دشمن دورتر شما را از دشمنان نزديم غافل نكند) و آنها بايد در شما شدت وخشونت احساس كنند و بدانيد خداوند با پرهيزكاران است . و نيز درباره آن پيغمبر خدا (ص) مي گويد : ( امرت ان اقاتل الناس حتي يقولوا لا اله الا الله فمن قال لا اله الا الله عصم مني ماله و نفسه الا بحقه و حسابه علي الله ) يعني به من امر شده است كه با مردن قتال نمايم تا اينكه مي گويند معبودي نيست جز خداوند پس هر كس گفت لا اله الله مال و نفسش از طرف من محفوظ است جز در مورد حق مال و حسابش با خداوند است .
و از ا
از اين رو خطرها و مشلات احتمالي را پيش بيني كرده ،به صورت يك رهبر سياسي آگاه ،شايسته و دورنگر ، چاره انديشي مي كرد .. چنان كه از طرف خداوند اجازه نهاد و دفاع صادر شد و به دنبال آن پيامبر (ص) تصميم به تشكيل يك نيروي دفاعي گرفت . تشكيل اين نيرو از اين نظر اهميت داشت كه احتمال مي رفت مشركان مكه ( كه پس از هجرت ، دستشان از آزار و شكنجه مسلمانان كوتاه شده بود ) اين بار دست به حمله نظامي به مركز اسلام(مدينه) بزنند ؛ از اين رو پيامبر براي مقابله با چنين احتمالاتي ، از اواخر سال اول هجرت ، هسته اوليه ارتش اسلامي را پي ريزي كرد .
اسريه ها و غزوه هاي بسياري در طول حيات پيامبر (ص) انجانم شد ابتدا به بررسي چند غزوه مهم بعاز نجات كاروان آگاه شدند اما لجاجت ابوجهل آنان را به درگيري كشاند هنوز مسلمانان در جستجوي كاروان بودند كه پيامبر (ص) از نزديك شدن سپاه قريش به منطقه بدر آگاه شد . تصميم گيري دشوار بود . زيرا مسلمانان با آن نيروي اندك براي ضبط كاروان حركت كرده بودند نه براي جنگ با سپاهي كه تعداد سربازانش سه برابر آنها بود اگر (برفرض) مي خواستند عقب نشيني كنند آثار تبليغاتي و رواني مانورهاي نظامي از بين مي رفت و ممكن بود دشمن آنان را تعقيب كرده به مدينه حمله كند . پس از تشكيل شوراي نظامي و نظرخئاهي پيامبر از مسلمانان (به ويژه انصار) و سخنان پرشور مقداد ( از مهاجران) و سعدبن غباده (از انصار) تصميم به نبرد با دشمن گرفته شد بامداد روز هفده رمضان جنگ آغاز شد . ابتدا حمزه ، عبيده و علي (بردارند. ابوسفيان رئيس طايفه قريش در ماه شوال سال سوم هجري سه هزار تن از سربازارن خود را آماده نبرد نمودو فرماندهي آنها را بر عهده خالد بن وليد نهاد . خالد يكي از شجاعترين سربازارن عرب بود كه پس از مسلمان شدن سپاه روم را شكست داد و مناطق شام و سوريه را به تصرف خويش در آورد . بعدها پيامبر به او لقب سيف الله داد و به همين علت پس از آنكه پيامبر از آمدن كفار با اطلاع گرديد و تصميم گرفت تا در مدينه بماند و از خود دفاع كند ولي گروهي از انصار و مهاجرين با نظريه او مخالفت نمودند ، حتي عبدالله ابن ابي رهبر طايفه خزرج با نظريه پيامبر موافق بود ، اما سرانجام موافقان جنگ توانستند پيامبر و ديگران را راضي نموده و آماده نبرد نمايند .پيامبر كه موافقان جنگ را در اكثريت مي ……………………
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.