دانلود تحقیق حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای کیفیت در کاهش رطوبت


در حال بارگذاری
28 مارس 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 22صفحه
101 بازدید
۱۲۰۰۰ تومان
خرید

حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و كيفيت كاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و اركيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي كردند. اين بررسي ثبات پارامترهاي با كيفيت گندم بهاري را نسبت به ثبات محصول و تركيباتش تحت فشار رطوبت ارزيابي كرد. در سال ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ جهت تعيين كردن اثرات شدت كاهش رطوبت در مورد محصول دانه و تركيبات آن، وزن

مي دهد و زردي رشته فرنگي را افزايش مي دهد. هرچند رنگ رشته فرنگيهاي توليد شده با موجودات پرورشي گنجانده شده در اين بررسي به طور مشابهي به كاهش رطوبت عكس العمل نشان ميدهد. و حاكي ازاين مطلب است كه ارزيابي رنگ رشته فرنگي ممكن نيست در سرتاسر محيط هاي كاهش دهنده رطوبت  به ازمايش نياز داشته باشد . وزن آزمايشي و عصاره آرد جهت محصول دانه با DSIs ارتباط دارند. ازاينرو شناسايي كردن ژنوتيپ هاي تحمل كننده خشكي بر اساس ثبات محصول تحت فشار رطوبت نيز با داشتن وزن آزمايشي و عصاره آرد ژنوتيپ ها را تعيين ميكند.

فشار آب در گندم الگوهاي رشد و توسعه را تغيير ميدهد. نيروي بالقوه كاهش يافته آب جلوي تقسيم سلولي ، رشد اندام و فوتوسنتز خالص و سنتز پروتئين را ميگيرد و تعادلات هورموني بافتهاي اصلي گياه را تهاي آماري با درجه هاي مختلف مهارت استفاده كردند. يك نتيجه گيري كلي از اين مطالعات اين است كه ژنوتيپ ، محيط و فعل و انفعالات متقابل با محيط به طور مهمي بر روي دامنه وسيعي از پارارمترهاي با كيفيت كاربر نهايي تاثير ميگذارد .اما نسبت به اثرات اصلي ژنوتيپ بزرگي اثرات فعل و انفعالي ژنوتيپ در محيط غالبا جزئي است. هرچند اين بررسيها اثرات فشار رطوبت را از ديگر عوامرابطه بين نيروي بالقوه محصول و مقاومت در برابر خشكي بلام متوجه شد كه تحت شرايط فار ميانه و غير محدود شده انواعي از محصولات yp وجوددارد. هرچند تحت شرايط فشار شديد رطوبت ، yp و محصول به طور منفي با هم ارتباط دارند. فيشر و مارر تحت فشار خشكي به عنوان تابعي از yp موجود پرورشي ، شدت فشاررطوبت ( شدت خشكي ) و شاخص حساسيت پذيري به خشكي محصول يك موجود پرورش يافته را توصيف كردند. شدت خشكي به عنوان DI =1-(X/XP)  محاسبه ميگردد كهx محصول متوسط جمعكارگيري همان تحليل ارزيابي ميگردد. گندم هاي بهاري سفيد نرم و سفيد سخت و قرمز سفت تحت شرايط آبياري شده و تغذيه باراني در شمال غربي آرام ايالات متحده توليد شده اند . اين گندم ها نياز هاي كيفيتي و كار بردهاي نهايي متنوعي دارند . ويژگيهاي مهم كيفي براي گندم بهاري سفت در نان سازيشامل عصاره آرد ، غلظت پروتئين آرد و تركيب و ويژگيهاي درست كردن خمير(ويژگيهاي  سيال شناسي ). اگرچه تركيب پروتئين آرد به طور ابتدايي به ژنوتيپ بستگيرطوبت كه غلظت پروتئين را افزايش ميدهد ميتواند كيفيت گندم نرم را كاهش دهد. ويژگيهاي كيفيت رشته فرنگي شرقي بخصوص براي موجودات پرورشي سفيد سخت مهم ميباشد. هرچند ويژگيهاي كيفيت رشته فرنگي نيز در موجودات پرورشي قرمز سفت و سفيد نرم اهميت دارند زيرا آردهاي اين نوع جهت رسيدن به اهداف بافتي با آردهاي سفيد سفت ممكن است تركيب شوند . ميسكلي تركيباتي را مشخص ميكند كه بر زردي و درخشندگي رشتهپرورشي را شناسايي كردند. هدف اوليه ما مقايسه كردن واكنش محصول و پارامترهاي كيفي ژنوتيپ هاي گندم بهاري متنوع با درمانهاي كمبود رطوبت در توسعه دادن يك راهبرد آزمايشي جامع براي ثبات كيفيت بود. هدف ثانويه ارزيابي كردن واكنش پارمترهاي كيفي نسبتا جديد رشته فرنگي با درمانهاي كمبود رطوبت و قرار دادن آن واكنشها در زمينه صفات اقتصادي بهتر ، محصول ، وزن آزماي

شامل شده اند. سري تحت شرايط فشار نا محدود و فشار ميانه به بلام نوع ثابت پر محصول را نشان ميدهند .

شرايط آزمايشي كلي : نوع خاك خاك گلداني ماسه اي Declo  بود ( هاپلو كلسيدهاي اگزريك نمناك بيش از حد فعال تركيب شده و چسبناك درشت ) . گندم در  …………………

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۲۲  صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .

 

 

 

 

خرید

 

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.