دانلود تحقیق در مورد مربا و ژله
مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون
۱ ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . ۲ ـ دامنه كاربرد
۱ ـ هدف
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . ۲ ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد .
۲ ـ دامنه كاربرد
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر ۱ همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند ۲ نميباشد .
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است
اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .
اين استاندارد در مورد ژله دسر ۱ همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند ۲ نميباشد .
۳ ـ تعاريف و اصطلاحات
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار ميرود : ۳ ـ ۱ ـ مربا : فرآوردهايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند ۴-۸ اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار ميرود :
۳ ـ ۱ ـ مربا :
فرآوردهايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند ۴-۸ اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .
۳ ـ ۲ ـ مارمالاد
فرآوردهايست كه طي فرآيند خاص از پوره ميوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند ۴-۸ اين استاندارد ) تا رسيدن به غلظت مورد نياز بدست ميآيد .
۳ ـ ۳ ـ ژله مربا ۳
فرآوردهايست شفاف كه طي فرآيند خاص از آب ميوه و يا استخراج آبي ميوه كه فاقد ذرات ميوه بوده ممكن است به وسيله تبخير تغليظ شده و يا مواد قندي مجاز ( موضوع بند ۴-۸ اين استاندارد ) به آن اضافه شده و تا غلظت مورد نياز حاصل ميشود .
در مورد ژله مربا ميتوان از قطعات ميوه بصورت پراكنده و معلق در بافت آن استفاده كرد .
۴ ـ ويژگيها
۴ ـ ۱ ـ ميوهها : ميوههاي مورد مصرف بايد تميز , تا حد مناسب رسيده , سالم , با يا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ريزها ) بدون تخمدان , از ميوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز ميباشد ) و يا نگهداري شده در سردخانه و يا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود . ۴ ـ ۲ ـ ساير اندامهاي گياهي
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.