دانلود تحقیق مدل سازی چابک
چكيده:
مدلسازي چابك (Agile Modeling) رويكرد نسبتا جديدي است به توليد، به خصوص توليد نرمافزار. اساس اين رويكرد، چنان چه از نامش پيدا است، چابكي در تحليل، طراحي، ساخت و تست نرمافزار و هدف آن توليد نرمافزار با كيفيت است. در اين رويكرد، مدلسازي و
بر يك پروژه توليد نرمافزار، بناي مجموعهاي از عمليات را پيريزي ميكند. برخي از اين اصول از eXtreme Programming (XP) گرفته شدهاند و برخي نيز تكنيكهاي رايج مهندسي نرمافزار هستند. بيشتر اين اصول بر اساس نگرش آنها به مدلسازي ارايه شدهاند و در نتيجه اندكي با مصداقشان در XP متفاوت ميباشند.
اصول مدلسازي چابك به دو دسته تقسيم ميشوند. دسته اول، اصول اصلي مدلسازي هستند كه رعايت آنها در پروژهاي كه قرار است با نگرش “توليد مبتني بر مدلسازي چابك” انجام شود، الزامي است. گروه ديگر، اصول فرعي هستند كه بايد بسته به مختصات پروژه بوميسازي فرآوردههايي كه توليد كردهاند (مانند مدلها، كد برنامه و مستندات) به اندازه كافي (يا بيش از حد لازم) به جزييات توجه شده است و آيا به اندازه كافي دقيق هستند [۳] . نكتهاي كه اين افراد فراموش ميكنند اين است كه از خود بپرسند كه فرآورده را “به چه دليل” و “براي چه ديگري بپردازيد، مثلا آن را تبديل به برنامه كنيد تا معين شود كه مدلتان كار ميكند يا خير. اين اصل، در مورد اعمال تغييرات هم صدق ميكند. اگر قرار باشد تغييري در مدلي ايجاد كنيد، بايد دليل توجيهي آن را معين كنيد، مانند منظور نمودن يك نيازمندي جديد يا بازنويسي آن به منظور بهبود. مهمترين معنايي كه از اين اصل برميخيزد، اين است كه بايد مخاطب خود را بشناسيد، ولو اين كه مخاطب “خودتان” باشيد. به عنوان مثال، اگر مستندي را براي تيم پشتيباني تهيه ميكنيد، آيا لازم است يك مستند ۵۰۰ صفحهاي آماده كنيد، يا يك مدلهاي شما تاثير خواهد گذاشت و شما ملزمايد كه تغييرات متناسب را در مدلها اعمال كنيد. بنابراين، هرچه مدلهاي كمتري داشته باشيد، براي همان ميزان تغيير، حجم كمتري از بهروزرساني در مدلها و مستندات خواهيد داشت؛ در نتيجه، ”چابكتر” عمل خواهيد كرد. به همين منوال، هر چه مدلهايتان بيشتر و جزييتر باشند، اعمال تغيير در آنها پرهزينهتر و “سنگينتر” خواهد بود. هر زمان تصميم به داشتن مدلي بگيريد، چابكي را با سهولت در اختيار قرار دادن اطلاعاتي كه آن مدل در اختيار تيم قرار خواهد داد، معاوضه ميكنيد. اهميت اين معاوضه را به هيچ وجه دست كم نگيريد! كسي كه پا به صحرا ميگذارد، مسلما به يك نقشه، كلاه و آب نياز خواهد داشت، ولي گمان نميكنم اگر چندين جلد كتاب صحراشناسي، صدها
“نرمافزارساز” معادل بهتري باشد، ولي مسلما مصطلح نيست.
[۳] ـ براي اطلاع از نحوه نگرش چابك به مستندسازي، خواندن مقاله راهبرد مستندسازي چابك نيز توصيه ميشود.
[۴] ـ incremental
[۵] ـ Alistair Cockburn – يكي از بزرگان و پيشروان توليد نرمافزار و جنگ متدولوژيها و همين طور يكي از پدرانAgile .
[۶] ـ prototype، نمونه آزمايشي
[۷] ـ Flip chart – ارايه مطلب بر روي كاغذهاي بزرگي كه يكي بعد از ديگري ارايه ميشوند و معمولا به شكل يك دفترچه بزرگ هستند……
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.