دانلود تحقیق نان


در حال بارگذاری
11 فوریه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 34صفحه
۱۲۰۰۰ تومان
خرید

مقدمه

«الحمدلله الذي خلق لنا الخبز»

«سپاس خدايي را كه نان را براي ما آفريد»

ابر و باد ومه و خورشيد و فلك در كارند

تا تو ناني بدست آري و به غفلت نخوري

به يقين، نان يكي از بزرگترين موهبت‌ها و بركاتي است كه خداوند عزيز و رزاق به بندگان خود، عطا

نشاندن اين همه تلاش و تدبير الهي مطرح است، همان دقت و ظرافتي است كه بشر در تهيه‌ي محصولي به نام «نان» به كار مي‌برد و با بهره‌برداري از انديشه‌هاي ناب و ابتكارات گرانقدر، نيز با به كارگيري پيشرفته‌ترين تجهيزات و فن‌آوري بر جلوه‌هاي ويژه اين نعمت ارزشمند الهي افزوده و از اسراف آن جلوگيري نمايد.

«نان و اهميت آن»

الف: نان مايه‌ي بركت و نيروبخش عبادت

قال النبي (ص): «اللهم بارك لنا في‌الخبز و لا تفرق بيننا و بينه فلولا الخبر ما صمنا و لا صلينا و لا ادينا فرائض ربنا[۱]»

پيامبر اكرم (ص) فرمود: «خداوندا، نان را در زندگي ما چنان قرار ده كه با كمترين مقدار از آن، بيشترين بهره و ني

بخوانيم، بلكه نمي‌توانيم هيچ يك از وظايف ديني خود را انجام دهيم».

ب: نان، بهترين غذا

قال النبي (ص): «خير طعامكم الخبز»[۱]

پيامبر اكرم(ص) فرمود: «بهترين طعام و غذاي شما نان مي‌باشد».

امروزه در بسياري از كشورهاي جهان نان به عنوان غذاي اصلي مردم مي‌باشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژي پروتئين، املاح معدني، ويتامين‌هاي گروه B مورد نياز انسان را تامين مي‌نمايد.

در ايران نيز ۸۰ درصد غذاها را نان تشكيل مي‌دهد و قسمت اعظم نمك

[۱] . مستدرك الوسايل

ماده‌ي اوليه‌ي نان «گندم» مي‌باشد. از ميزان خاكستر موجود در آرد گندم، آردها را طبقه‌بندي مي‌كنند.

هر چه خاكستر آرد كمتر باشد آرد مرغوب‌تر است و هرچه پروتئين آرد گندم بالاتر باشد آرد قوي‌تر مي‌باشد.

نان از مخلوط كردن آرد، آب، نمك، مخمر با خميرترش پس از طي مراحل آماده‌سازي خمير، فرايند تخمير و پخت به وجود مي‌آيد.

بهترين نان آن است كه طبق اصول قديم تهيه گردد و مواد محافظ نداشته باشد (چيزي براي حفاظت

«انواع نان در ايران»

نان‌هاي ايراني به ۵ گروه تقسيم مي‌شوند كه عبارتند از:

۱- نان سنتي كه مسطح و نازك و شامل:

الف- لواش

نان لواش ناني است كه مي‌توان آن را به مدت

پروتئين و ويتامين‌هاي آن بالاتر مي‌باشد و در ميان نان‌هاي سنتي ايران تنها ناني است كه با شعله‌ئي نيمه مستقيم پخت مي‌گردد.

گفته مي‌شود اين نان در زمان شاه‌عباس با تدبير مرحوم شيخ‌بهايي طرح‌ريزي شده است.

۲- نان چاياتي (نان دو لايه و بادكنكي):

اين نان از آرد گندم كامل تهيه شده و روي سطح فلزي داغ پخت مي‌گردد.

۳- نان متري:

به دليل ميزان مصرفي بالاي نان در كشور ما، امروزه استفاده از جوش‌شيرين در توليد نان به صورت قابل ملاحظه‌اي افزايش يافته كه اين امر به سلامتي و تندرستي جامعه لطمه خواهد زد.

جوش‌شيرين ماده‌اي است به صورت گرد و بلوري با دانه‌هاي درشت و سفيد كه به عنوان يك منبع گاز …………………………..

 

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۳۴ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .

 

 

 

 

 

 

 

خرید

 

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.