دانلود تحقیق نگهداری-انگور-در-سرد-خانه
آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخاانه تهيه و تدوين شده و در شصت و ششمين كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذايي مورخ ۶۶/۱۰/۱۳ مورد تاييد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر ميگردد .
براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم ,
توجه واقع خواهد شد .
بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .
در تهيه و تدوين اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتيالمقدور بين اين استاندارد و استاندارد كشورهاي صنعتي و پيشرفته همآهنگي ايجاد شود .
لذا با بررسي امكانات و مهارت
شرافتيان ـ مؤسسه اصلاح و تهيه نهال و بذر از سال ۱۳۵۸ لغايت ۱۳۶۳
۳ ـ مسائل پس از برداشت انگور چكيده بررسيهاي انجام شده بر روي ويژگيهاي كيفي و انباري و روشهاي افزايش عمر انباري اين محصول ـ داريوش شرافتيان ـ مؤسسه اصلاح و تهيه نهال و بذر سال .۱۳۶۴
۴ ـ استاندارد نگهداري ميوه و سبزي در سردخانه شماره ۸۳۰ ايران .
- ۵- Table grapes – guide to cold storage (ISO 2168 – ۱۹۷۴)
- ۶- Guide for cold storage of table grapes (IS: 9303 – ۱۹۷۹) آيين كار نگهداري انگور در سردخانه
۰ ـ مقدمه
انگور يكي از ميوههايي است كه بشر آن را از ديرباز شناخته و در طول قرون به روشهاي مختلف از آن بهرهگيري نموده است . درخت انگور كه در ايران آن را تاك , رز يا مو نيز مينامند از نظر گياهشناسي داراي ۶۰ گونه است كه مهمترين آنها گونه Vitis vinifera از جنس Vitis و از خانواده Vitaceae ميباشد . ارقام تاك قابليت تطابق با اكثر اقليمهاي آب و هوايي را داشته و به همين لحاظ كاشت آن در مناطق مختلف جهان متداول گشته است . در ايران حدود ۴۰۰ رقم تاك وجود دارد كه تقريبأ ۵۰ رقم آن در سطح تجاري در مساحتي برابر ۱۶۰ هزار هكتار اعم از آبي و ديمي مورد كشت و بهرهبردبا چوب پنبه خرد شده يا خاك اره حاوي متابي سولفيت پتاسيم كه مولد گاز So2 است پر ميكنند و ظروف را در زيرزمين يا سردخانه قرار ميدهند . با شناخت هرچه بيشتر ويژگيهاي ارقام انگور قابل نگاهداري توليد شده در كشور و با استفاده از تكنولوژي جديد به منظور كنترل درجه حرارت و رطوبت نسبي و جلوگيري از نشو و نماي ميكرو ارگانيسمها ميتوان عمر تازه ماندن ارقام مناسب انگور را تا حدود شش ماه حتي بيشتر نيز افزايش داده و در خارج از فصل آن را به بازار مصرف عرضه نمود . از آنجا كه طي ده سال گذشته به دليل استقبال مصرف كنندگان انگور تازه در خارج از فصل مقدار نگاهداري اين ميوه مفيد و مقوي در سردخانههاي ايران به دهها برابر افزايش يافته است و درصورتي كه اين روند كماكان ادامه يابد توسعه صدور آن به كشورهاي مجاور نيز محتمل خواهد بود . ضرورت آشنا كردن علاقمندان و دستاندركاران ذيربط به تكنيك نگهداري انگور در سردخانه با استفاده از تجربيات حاصله در ايران و ساير كشورها احساس و به تدوين اين آيين كار اقدام شد .
گرم ) براي نسبت يك چهارم درصد محاسبه و معادل آن گاز SO2 از كپسول خارج و در سالن رها كرد . درصورتيكه گاز مورد نياز از طريق سوزاندن گوگرد تأمين ميشود , عدد حاصله را در هر مورد بايد بر دو تقسيم نمود تا مقدار گوگردي كه بايد سوزانده شود , به دست آيد .
براي مثال : اگر طول سالن ۸ و عرض آن ۵ و ارتفاع آن ۳ متر باشد , خواهيم داشت :
حجم سالن بر حسب متر مكعب ۱۲۰ = ۳ * ۵ * ۸
وزن گاز مورد نياز براساس يك درصد ۳۶۰۰ يا ۳۴۲۲ = ۲۸/۶ * ۱۲۰
بر حسب گرم
سهولت امكانپذير نيست و در نتيجه انگورهايي كه دز بيشتري دريافت ميكنند دچار تغيير رنگ يا طعم و يا هر دو ميشوند .
ب ـ لزوم خارج كردن گاز So2 بعد از هر فوميگاسيون از طريق وارد كردن هواي تازه سبب به هم خوردن دما و درصد رطوبت نسبي هواي سالن نگهداري شده و مدتي طول ميكشد تا اين دو عامل مجددا به ميزان اوليه خود برسند و اين نوسانات در نگهداري انگور اثر منفي دارد ………………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.