دانلود تحقیق کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي
بسم الله الرحمن الرحيم
کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي
ترکيبات آروماتيک يک سري ترکيباتي هستند که در صنايع غذايي بسيار حائز اهميت هستند و معمولأ در حين انجام واکنشهاي شيميايي و بيو شيميايي مواد غذايي بوجود مي آيند و همچنين در مواد غذايي مختلف بحالت طبيعي وجود دارند.
همانطور که از نام ترکيبات آروماتيک مي توان استنباط نمود اينست که ترکيبات مولد عطر و بو (آروما)در مواد غذايي هستند. و يعضأ عامل رنگ نيز هستند. به انواع مهم ترکيبات آروماتيک در مواد غذايي مي پردازيم.
به مجموعه ايcaramelan ،caramelen، ,caramelinکه هرسه از ترکيبات آروماتيک هستند و طي واکنش کارامليزاسيونcaramelization بوجود مي آيند اصطلاحأcaramel(کارامل) مي گوييم.
اگر بخواهيم واکنش فوق را بصورت کلي بنويسيم بصورت زير است:
Anhydro sligar dimerized polymerized caramel
کارامل به عنوان يک ترکيب آروماتيک به چند صورت وجود دارد :
غذايي مي باشد.
ملانين محصول واکنش قهوه اي شدن آنزيمي در مواد غذايي مي باشد که طي واکنش زير تشکيل مي شود.
ترکيبات فنولي موجود در ماده غذايي که بصورت طبيعي وجود دراد از جمله کلروژنيک اسيد، کافيک اسيد، کوينيک اسيدL,D, دو پا ، دوپامين
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.