دانلود تحقیق کردستان


در حال بارگذاری
4 ژانویه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 2 مگابایت
تعداد صفحات : 219صفحه
۱۲۰۰۰ تومان
خرید

کردستان

اختلافات مرزي ميان ايران و عراق، همانند اختلافات مرزي و ارضي بسياري از كشورهاي جهان سوم، ميراث شوم دوران استعمار بوده و جنگي كه دولت عراق در سال ۱۳۵۹ به ايران تحميل كرد نمي توانست بدون تشويق، حمايت و پشتيباني قدرتهاي استعماري صورت گيرد و دخالت قدرتهاي مذكور، در اواسط قرن نوزدهم، موجب شد جانبه لغو كرد، پس نيروهاي نظامي آن كشور در بعدازظهر روز سه شنبه ۳۱ شهريور، ۱۳۵۹ از طريق زمين و هوا و دريا به به ايران حمله كردند و به اين ترتيب جنگ آغاز شد. اين بيست و پنجمين جنگ كامل و تمام عيار در مدت بيش از ۴ قرن بين ايران و عثماني و پس عراق- جانشين آن- است. يكي از ريشه هاي جنگ اجراي اين سياست توانستند نخست ايران را كه طي ۹۰۰ سال گذشته گرفتار اختلافهاي داخلي و بازيچه حكومتهاي محلي بود، به وحدت و يگانگي رهبري كنند و مركزيتي در ايران بوجود آورند كه پس از انقراض ساسانيان سابقه نداشت، و دوم با ترويج مذهب شيعه كه از قرنهاي نخستين اسلام در ايران سابقه داشت و رسمي

از جنگهاي بين ايران و عثماني، ۷ جنگ در قرن دهم، ۹ جنگ در قرن يازدهم، ۷ جنگ در قرن دوازدهم يك جنگ در قرن سيزدهم و سرانجام يك جنگ بين ايران و عراق در قرن چهاردهم (جنگ تحميلي) روي داده است.

همانطور كه جنگ تحميلي را دولت عراق آغاز كرد، در اكثر قريب به اتفاق جنگهاي پيشين نيز دولت عثماني مهاجم بوده و ايران از خود دفاع كرده است در برخي از جنگهاي دورة صفوي كه ايران مهاجم بوده اين تهاجم به منظور بازپس گرفتن اراضي از دست رفته در جنگهاي بعد، قسمتي از امپراتوري عثماني را تشكيل ميداد رقابت بر سر عراق از يك طرف انعكاسي از تعادل نظامي بين دو امپراتوري بود و از سوي ديگر نشانة تضعيف هر يك از آنان محسوب مي شد. هيچ يك از دو امپراتوري نمي توانست طرف ديگر را به طور قطع از نظر نظامي شكست دهد و به يك كنترل نظامي پايدار در عراق دست يابد. نتيجة اين امر انعقاد سلسله معاهداتي

عهدنامة گردان ۱۱۵۹هـ(۱۷۴۶م)، عهدنامة اول ارزروم۱۲۳۸هـ(۱۹۱۳م) و صورت جلسات منظم به آن، عهدنامة ۱۳۱۶ش (۱۹۳۷م)، و عهدنامة مرزي و حسن همجواري سال ۱۳۵۴ ش(۱۹۷۵م)

به هرحال ميتوان مهمترين علل جنگها و عهدنامه هاي منعقد شده بين ايران و عثماني را به شرح زير خلاصه كرد.

۴-چراي بي رويه و بي موقع دام ها

۵-جنگ تحميلي عراق

مراتع:

مراتع اتان كردستان را ميتوان به دو دسته تقسيم كرد.

الف-مراتع جنگلي:اين مراتع بيشتر در نواحي مريوان و بانه قرار دارد. اين مراتع در فصل بهار مقدار زيادي علوفه از انواع گياهان كوهستاني توليد مي كند ولي د فصل تابستان رو به خشكي مي گذارد.

ب-مراتع مرتفع كوهستاني و دشتي:در فصل بهار، تابستان و پاييز مقدار فراواني از علوفه مخصوص اين

محيطي مؤثرند اصلي ترين اجزاي تأثير گذار بر اكوسيستمها عبارتند از ارتفاع از سطح دريا، شيب، زمين شناسي، منابع اراضي و خاك شناسي با پوشش گياهي، آب و هواشناسي و حيات وحش جانوري مي باشند.

حيات وحش:

در استان كردستان، تعداد متنوعي از مهره دارات وجود دارد كه برخي از گونه ها علاوه بر اهميت اكولوژيك در

سازمان مشخص و بدون ايجاد موانع حداكثر يك ماه پس از كشف كالا قاچاق به افراد ذيربط پرداخت گردد.

۱۷-تمام اتباع بيگانه و مهاجرين كرد عراق جمع آوري و در نقاط معين سازماندهي و از تردد آنان در مناطق مختلف جلوگيري و با نظارت و كنترل كامل از معابر معين مجاز به رفت و آمد گردند.

۱۸-با ديپلماسي سياسي و مذاكره با مسئولين كشور

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۲۱۹ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.