دانلود تحقیق کنجاله بذر پنبه


در حال بارگذاری
4 ژانویه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 3صفحه
۵۰۰۰ تومان
خرید

کنجاله بذرپنبه

کیفیت پروتئین بذر پنبه خوب و معهذا همانند سایر کنجاله های بذر روغنی از لحاظ سیستین ، متایونین و لایزین فقیر بوده که آخری اولین اسید آمینه محدود کننده می باشد . میزان کلسیم آن کم و نسبت کلسیم به فسفر آن یک به شش است . بنابراین کمبود کلسیم بسهولت میتواند بروز کند . منبع خوب و اگر چه متغییر تیامین بوده اما از لحاظ کاروتین فقیر است

طعم چربی حیوانی می گیرد.

ماده خشک بذر پنبه حاوی ۳٫ر. تا ۲% رنگریزه زرد رنگی به نام گوسیپول است که تراکم آن در مغزدانه بین ۴ ر . تا ۷ ر ۱% می باشد .

می توان با قرار دادن کنجاله بذر کتان در ((اتوکلاو)) و یا با افزودن ویتامین B6 به غذا این معایب را از میان برداشت . با مصرف کنجاله بذر کتان بشکل پلت و یا به صورت دانه های درشت می توان بر این مشکل فائق آمد. چنانچه مصرف این کنجاله

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۳ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.