دانلود تحقیق کود – فسفاته
مفاهيم و اهميت كشاورزي پايدار
در سالهاي اخير، كشاورزي پايدار از جمله موضوعاتي است كه در علوم كشاورزي مطرح شده است و با گذشت زمان توجه دانشمندان علوم كشاورزي بيش از پيش به آن معطوف ميشود و ميرود كه در سالهاي آتي از مهمترين مباحث علوم كشاورزي دنيا شود. در ارتباط با كاهش سريع و جدي منابع ضروري كشاورزي از طريق فرسايش، شور شدن زمينها، بيابانزايي، انقراض گونهها و آلودگيهاي محيطي از نگرانيهاي عمده موجود در گزارشهاي جهاني است.
«نظام كشاورزي پايدار، نظامي است كه در شيوه پايا و يا دوام بهرهوري اساس منابع و الگوهاي زراعي را بهبود بخشد، به طوري كه كشاورزان بتوانند عرضه محصولات را هماهنگ با رشد جمعيت، رشد اقتصادي و با توجه به محيط زيست افزايش دهند».
هارگراو، كشاورزي پايدار را چنين تعريف ميكند: «كشاورزي پايدار به مديريت صحيح منابع كشاورزي اطلاق مي شود كه در عين حال نيازهاي در حال تغيير بشري رفع شوند، كيفيت محيط زيست و همچنين منابع طبيعي حفظ شده و يا حتي بهبود مييابند».
سناياك، بيان ميكند كه: «واژه كشاورزي پايدار به يك سيستم كشاورزي اطلاق ميشود كه ميتواند به روند توليد خود در آينده طولاني ادامه دهد».
در سال ۱۹۸۹، انجمن علوم زراعي آمريكا در گردهمايي سالانه خود، كشاورزي پايدار را چنين توصيف مينمايد: «كشاورزي پايدار نظامي است كه ضمن برخورداري از پويايي اقتصادي، ميتوان به بهبود وضعيت محيط زيست و استفاده بهينه از منابع موجود منجر شده و همچنين در تامين نيازهاي غذايي انسان و ارتقاي كيفيت زندگي جوامع بشري نقش مبهمي داشته باشد».
در راستاي حفاظت از پايداري كشاورزي و كيفيت محيط زيست دنبال ميشود.
در تعريفي ديگر، نظام كشاورزي پايدار: «نظامي است كه از مواد شيميايي به گونهاي استفاده گردد كه در نهايت به گونهاي استفاده گردد كه در نهايت نه موجب متلاشي شدن و زوال خودش شود و نه با انتقال آن به محيط زيست، اكوسيستم را دچار مخاطره نمايد».
سازگاري داشته باشد. چنين نظامهايي علاوه بر آنكه موجب كاهش آثار سوء بر محيط زيست ميشوند، ميتوانند باروري كشاورزي را در حدي مطلوب حفظ نموده و ضمن ايجاد پويايي اقتصادي در بلندمدت و كوتاه مدت، زمينهاي مناسب براي ثبات جوامع روستايي نيز فراهم سازند.
پژوهشگران كشاورزي به ندرت به نقش و تاثير نظامهاي توليد كشاورزي در اكوسيستم توجه كردهاند. هدف اساسي بيشتر پژوهشگران و متخصصان توسعه كشاورزي، حركت به سوي دستيابي به راهكارهايي بوده
بهرهبرداري علمي از اين گونه منابع سابقه چنداني ندارد. اگرچه كاربرد كودهاي بيولوژيك به علل مختلف در طي چند دهه گذشته كاهش يافته، ولي امروزه با توجه به مشكلاتي كه مصرف بيرويه كودهاي شيميايي به وجود آورده، استفاده از آنها در كشاورزي مجدداً مطرح شده است.
بدون ترديد كاركرد كودهاي بيولوژيك علاوه بر اثر مثبتي كه بر كليه خصوصيات خاك دارد، از جنبههاي اقتصادي، زيستمحيطي و اجتماعي نيز مثمرثمر واقع خواهد شد و ميتواند جايگزيني مناسب و مطلوب براي كودهاي شيميايي باشد. در حال حاضر، مديريت مواد غذايي دارد. در فرآيند تثبيت ازت يك رابطه همزيستي بين گياه ميزبان و باكتري ريزوبيوم كه در گرهكهاي ريشه گياهان لگومينوز وجود دارد، برقرار است. وارد كردن بقولات در نظام كشت، معمولاً باعث كاهش نسبت C/N بقايايي ميشوند كه به خاك اضافه ميگردد. اين امر به نوبه خود ميتواند فعاليت ميكروبيولوژي خاك، تبديل ازت اتمسفري، قابليت دسترسي به عناصر غذايي و رشد گياهان را به ميزان زيادي تغيير دهد. همچنين تغييراتي كه در فعاليت ميكروبيولوژيك خاك ايجاد ميشود، به نوبه خود ميتواند بر دانهبندي خاك موثر واقع شده و از اينرو ميزان آب و هواي خاك و……
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.