دانلود تحقیق ‌دپارتمان میوه کاری علمی


در حال بارگذاری
18 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات :7صفحه
86 بازدید
۶۰۰۰ تومان
خرید

‌دپارتمان ميوه كاري علمي ـ دانشگاه كاليفرنيا ـ ديويس CA

پسته

نام علمي و مقدمه : P.U.L تنها گونه از ميان ۱۱ جنس پسته است كه توليد دانه هاي خوراكي مي نمايد ـ مليت آن آسياي غربي و صغير بوده و گونه هاي وحشي آن نيز موجود           مي باشد در نواحي گرم و خشك اين نواحي پسته معرفي شده به اروپا در دوره كليسا (ابتداي مسيحيت ) سرويس اكتشافات گياهي USDA  معرفي كننده پسته بود به امريكا در سال ۱۸۹۰ و پسته معرفي شده به كاليفرنيا در ۱۹۰۴ در ايستگاه شناخت گياهان چيكو .جديد راهي است كه پارفيت آنرا در ۱۹۹۵ ميلادي امتحان نموده است لازم بذكر است كه تعدادي عامل محدود كننده نيز در عمل وجود دارند از جمله ساقه هاي زير زميني بطور مثال ورتيكولوم تولرانت انيتي جريما غلبه يافت به دو نوع پسته اتلانتيكا و انيتي جريما بطور فزاينده اي وقتي دو نوع پسته              فوق الذكر در كاليفرنيا كشت شده بود ( گزارش از كروگر و فرگوسن ) مسئله اصلي در مورد پسته براي پسته كاران

حشرات موذي قبل از به بار نشستن محصول ( توضيحات بيشتر در قسمتهاي ديگر همچنين شرح زير) . معيار مرغوبيت دانه شامل بافتي پر چين و سفت كه (اثر فيدبكي منفي با خشك كردن غير كافي بعد از جمع آوري يا ذخيره بمدت زياد دارد ) ، شيريني ، طعم و مزه روغني و فاقد رانسيد شدن (تندي روغن) مي باشد (كاور ۱۹۸۲) .

دانه ها محتواي روغن فراوان هستند (حدود ۵/۴ وزن) و نيز پروتئين فراوان حدود ۳۰ %  كل وزن ملكولي قند بكار رفته در دانه ها حدود ۴ـ۳ % است و قندهايي از قبيل فروكتوز و گلوكز اوليه قندهاي تبديل شونده  حدود ۱۰ درصد كل قند را تشكيل مي

است ) همچنين نشان دهنده نوع بلوغ است . در زمان بلوغ كامل  دانه با پوسته اش بيرون مي زند از پوسته وقتي فشار وارد آمده بوسيله انگشت مياني و شست اعمال شود در قسمت انتهايي پوسته (فرگوسن ۱۹۹۵) ـ دانه ها در حالت بلوغ كامل طبقه بندي و نمره گذاري مي شوند با همياري كه قبلاً شرح آن رفت كه تجمع كاملي از چربي و قندهاي ساده است .

برداشت محصول نبايستي به تأخير بيفتد از زمان بلوغ چون باعث افزايش زيان خواهد شد توسط آفت هايي مثل كرم نارنجي ، پرندگان ، قارچها (مخصوصاً اسپروژيلاس فلايووس ) و نيز تغييرات آب و هوايي ناشي از فصل مثل باد و باران  اگر چه تاخير برداشت مي تواند منتهي شود به جلاي پوسته چون تركيبات فعلي تجزيه مي شوند (تركيبات فنل بوفور در بافتهاي پوسته يافت مي شوند) . وقتي دانه هاي برداشت شده درجه بندي شده و رطوبت نسبي معادل ۵۰ ـ ۴۰ درصد دارند . درختان تكان داده مي شوند توسط دست براي درختان جوان و روش مكانيكي براي درختان بالغ و دانه هاي ريخته مي شوند روي پارچه هاي غير قابل نفوذ تا از تماس با خاك و آلودگيهاي احتمالي جلوگيري بعمل آيد ـ تاخير بين انبار كردن و ديگر فروريها بايستي سيستم هاي ماشيني مشاهده گر پرداخته اند كه ممكن است مفيد بنظر برسد در صورت دانه در مرحله بخار دادن بطوريكه در نهايت محصول كاهش آلودگي كمتري از خود نشان مي دهد به ترك همزمان در پوسته معمولاً باعث چسبيدن از محل نفوذ آب يا هوا مي شود عدم حضور رخنه بافتي بين دو قسمت مشتق شده پريكارپ هسته مانع از اين مي شود كه پوسته رخنه دار بدون شكاف پوسته اي سخت بنظر برسد دچار

كيفيت دانه موثر باشد موجود نيست .

اختلالات فيزيولوژيكي :

رانسيد شدن و تباهي پوسته در بخش قبلي شرح داده سپتامبرمسائل فيزيولوژيكي
توسعه اي كه حاصلش رسيدن به بلوغ كامل است مخصوصاً موثر است در تداوم كيفيت دانه . دانه ها هنگاميكه دچار ترك شده اند باعث خسارت هاي توليدي اساسي مي شوند . هنگاميكه دو نيمه شدن وابسته به بلوغ است با دير كردن در آبياري تاخيري در ………………

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۷ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.