دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذي بازدارنده‌ها در ۴۳ اسلاید


در حال بارگذاری
1 آگوست 2018
پاور پوینت
2 مگابایت
43 اسلاید
۸۷۰۰ تومان
خرید

محدودكننده تريپسين و كيموتريپسين :

–محدود کنندهاي تريپسين به نامهاي محدود کننده سويا (اولين بار در اين منبع غذايي کشف گرديد) و يا  محدود کننده کنيتز (اولين کسي اين ماده ضد مغذي را کشف کرد) خوانده مي شوند.

–در لگوم ها خصوصا سويا ، باقلا و لوبيا خام وجود دارند.

–مصرف سوياي خام باعث کاهش رشد در حيوان مي شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذي است که موجب اختلالاتي در هضم و جذب منابع پروتئيني مي شود.

–عدم تعادل در الگوي اسيد هاي آمينه که جذب مي شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازي اسيدهاي آمينه ضروري نظير متيونين و يا دفع اسيد آمينه گوگرد دار سيستئن به موجب دفع آنزيم هاي تريپسينوژن وکيموتريپسينوژن .

لكتين‌ها گروهي از تركيبات گليکوپروتئيني هستند كه در بافتهاي گياهي خصوصا لگومينه يافت مي شوند و توانائي به هم چسباندن گلبولهاي قرمز خون جانوران مختلف را دارند. نوع قند موجود در تركيبات آنها بر حسب نوع لكتين متفاوت است، براي مثال قند لكتين سويا از نوع مانوز مي‌باشد. تاثير لكتين اختصاصي بوده و قابليت مضر بودن لكتين بستگي به نوع حيوان دارد، مثلاً لكتين موجود در نخود هر چند براي خوك مضر است؛ ليكن براي موش ضرري ندارد. درجه سميت لكتين‌ها متفاوت بوده و حتي بعضي از آنها مثل لكتين موجود در گوجه فرنگي اصلا سمي نمي‌باشد.

بازدارنده‌هاي پروتئيني – تانن ها

اصطلاح تانن (Tannin)  براي اولين بار در سال ۱۷۹۶ توسط سيگوين (Seguin) در تشريح مواد استخراج شده از بعضي گياهان  كه مي‌توانستند در روند تبديل پوست حيوانات به چرم (Tanning process ) نقش به سزائي داشته باشند، بكارگرفته شد.

 

تركيبات پيچيده طبيعي با وزن مولكولي بالا (۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دالتون) هستند كه از مواد شيميايي پلي‌فنلي تشكيل شده‌اند.

در پوست، برگ، ريشة اكثر گياهان از جمله چاي، سيب، هلو، غلات و خصوصا به وفور در سورگم يافت مي‌شوند

داراي  مزه تلخ و گس مي‌باشند  (خاصيت گسي (Astringency) : گسي شدن حس جمع شدن و چين خوردن زبان است كه به خاطر اتصال عرضي گليكوپروتئين ها و پروتئين ها توسط تانن‌ها صورت مي‌گيرد.)

خاصيت گسي موجب مقبوليت بعضي از مواد غذايي مثل چاي، آبجو، كاكائو و شكلات  مي‌گردد.

مزه گس بعضي ميوه‌هاي نارس چون خرما، توت، خرمالو و نارگيل نيز به دليل تانن است ليكن بر اثر رسيدن ميوه تركيب تانن منعقد گرديده (نه اينكه از بين رود)، بصورت نامحلول در آمده، در نتيجه خاصيت گسي و قابضي خود را از دست مي‌دهد.

 

مطالب فوق فقط متون اسلاید های ابتدایی پاورپوینت  بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۴۳ اسلاید ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.