پاورپوینت كمپوت سازي در ۳۷ اسلاید
مراحل تهيه كنسروماهي :
به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است :
۱- آماده سازي
۲- آب نمك گذاري
۳- پخت اوليه
۴- قوطي كردن
۵- اضافه كردن مديوم
۶- هواگيري (اگزوست كردن )
۷- دربندي
۸- فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن )
آماده سازي :
اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به كارخانه ارسال مي گردد ولي در بعضي از گونه ها مانند ساردين تخليه شكمي در عرشه انجام نمي شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده مي شود .
به طور كلي آماده سازي شامل مراحل زير است :
۱- انجماد زدايي ۲- فلس گيري
۳- جداكردن سر
۴- تخليه شكمي ۵- شستشودادن و ضدعفوني كردن با آب كلرينه
آب نمك گذاري :
براي ايجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهي را براي مدت معيني در محلول غليظ آب نمك معمولي غوطه ور مي كنند . اين عمل علاوه بر ايجاد طعم ، مزاياي زير را نيز داراست :
۱- مانع چسبيدن ماهي به قوطي مي گردد .
۲- باقيماندۀ ماده لزج را از بدن ماهي پاك مي كند .
۳- ظاهر ماهي را درخشان مي كند .
اين عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .
-
مطالب فوق فقط متون اسلاید های ابتدایی پاورپوینت بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۳۷ اسلاید ، لطفا ان را خریداری نمایید .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.