دانلود تحقیق سوخت و ساز انرژی در طیور


در حال بارگذاری
25 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 52صفحه
۱۶۰۰۰ تومان
خرید

سوخت و ساز انرژی در طیور

انرژی مورد نیاز طیور برای رشد بافت های بدن ، تولید تخم مرغ ، انجام فعالیت های فیزیکی حیاتی و حفظ دمای طبیعی بدن از کربوهیدرات ها ، چربی ها و پروتئین های موجود در جیره به دست می آید. انرژی مصرف شده توسط طیور به سه شیوه مورد استفاده قرار می گیرد : تأمین انرژی فعالیت های حیوان ، تبدیل به حرارت و یا ذخیره در بافت های بدن. وقتی میزان انرژی جیرۀ طیور ، بیش از حد مورد نیاز برای سوخت و ساز و رشد طبیعی حیوان باشد ، این انرژی اضافی معمولاً به صورت چربی در بدن ذخیره می شود. این انرژی اضافی را نمی توان به آسانی از بدن حیوان دفع کرد ، وقتی تغذیۀ طیور به صورت مطلوب و بهینه است که جیره حاوی مواد مغذی لازم برای رشد ، تولید تخم مرغ یا گوشت

غذاست . در واقع ، هیپوتالاموس تحت تأثیر هر دو سطح کم یا زیاد گلوکز قرار می گیرد که این عامل در تنظیم میزان مصرف غذا دخالت دارد . در مدت زمان های طولانی (هفته های متمادی) هم میزان بافت چربی[۱] مهم بوده ، مقدار برخی اسیدهای آمینه خاص در خون نیز بر میزان مصرف خوراک تأثیرگذار است . طیور به طور کلی ، توانایی قابل ملاحظه ای در کنترل میزان مصرف انرژی خود دارند که این امر هنگام تغذیۀ آنها با جیره هایی با سطوح مختلف انرژی بوضوح مشاهده می شود . این مکانیسم مهم ، پایه و اساس بسیاری از تصمیمات هنگام جیره نویسی است .

علی رغم اینکه در انسان و برخی پستانداران دیگر ، مزۀ غذا تأثیر زیادی در مقدار مصرف دارد ، لیکن این طعم و مزه

[۱]- Adipose tissue.

اثر محیط بر سوخت و ساز انرژی

اکثر پارامترهای محیطی ، بر سوخت و ساز انرژی در پرندگان تأثیرگذار است و از آنجایی که پرندگان حیواناتی خونگرمند ، حرارت بیشترین تأثیر قابل پیش بینی را در این زمینه دارد . اکثر حیوانات در محدودۀ خاصی از دمای محیطی ، آسایش دارند که به این محدوده ، منطقۀ حرارتی خنثی[۱] گویند . حیوانات در این محدودۀ حرارتی ، کمترین مصرف انرژی به صورت سوخت و ساز پایه را دارند . در طیور ، این منطقۀ آسایش بر حسب سن حیوان تغییر می کند که علت آن نیز کاهش سطح برن پرندگان به ازای واحد تودۀ بدن می باشد . همچنین علت دیگر این امر ، وجود پوشش پرهاست که

[۱]- Thermal neutral zone

حیوانی صادق است . در واقع ، به دلایل فوق است که ارزش بیولوژیکی این منابع پروتئین حیوانی بیش از منابع پروتئین گیاهی در نظر گرفته می شود .

اسیدهای آمینه لاشه

الگوی ثابتی از اسیدهای آمینۀ لاشه در اغلب گونه های پرندگان وجود دارد که این مقادیر همانند مقادیر به دست آمده در پستانداران است.

شباهت و نزدیکی زیادی بین آن دسته از احتیاجات اسید آمینه که براساس اطلاعات حاصل از ترکیب لاشه به دست می آید با احتیاجات اسید آمینۀ حاصل از مطالعات تغذیه ای وجود دارد که این امر نشان  می دهد تجزیۀ لاشه روش معتبری

برآورد احتیاجات اسید آمینه

روش های زیادی برای بیان احتیاجات اسید آمینه وجود دارد ، به عنوان مثال می توان این احتیاجات را به  کیلو کالری انرژی قابل سوخت و ساز جیره ، ۳) برحسب درصد جیره ، و ۴) برحسب درصد پروتئین جیره . روش اول

تنظیم سطح پروتئین جیره با توجه به مقدار انرژی جیره

مرغ های تخم گذار و خوراک افزایش و برعکس با افزایش سطح انرژی جیره هم مصرف آن کاهش می یابد ، لذا لازم است میزان

 

پروتئین های گیاهی

الف) کنجالۀ سویا

کنجالۀ سویا گسترده ترین منبع پروتئین در تمام نقاط دنیاست . انواع اسیدهای آمینۀ این مادۀ خوراکی ، کاملاً مطلوب طیور بوده و هنگام ترکیب با ذرت یا سورگوم ، تنها اسید آمینۀ محدود کنندۀ آن متیونین خواهد بود . میزان پروتئین کنجالۀ سویا متفاوت است . این امر ناشی از تنوع واریته ها و یا شرایط فرآوری کنجالۀ سویا برای استخراج چربی آن است . کنجاله های سویایی که پروتئین بیشتری دارند ، از فرآورده های پوست گرفته شده به دست می آیند ؛ در حالی که کنجاله های سویای با پروتئین کمتر (۴۴% پروتئین خام) حاوی پوسته اند و بنابراین از الیاف خام بیشتر و انرژی قابل ……………….

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۵۲  صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.