دانلود تحقیق سوسیس و کالباس
مقدمه
نياز انسان به غذا يكي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيك است كه عامل بقاي زندگي و طول عمر ميباشد. احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور ميكند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي كوشش كند. به گسترش بيش از پيش شهرنشيني و عدم وجود زمان كافي براي حضور در منزل، سوسيس و كالباس منابع غذايي لذيذي به شمار ميروند كه ضمن اينكه هر انساني از گرسنگي نجات ميدهد، باعث رشد جسمي و مغزي نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئينها و اسيدهاي آمينة ضروري و مناسب در آنها به اندازهي كافي بالا ميباشد و ميتواند منبع غذايي خوبي
تعريف سوسيس و كالباس
در فرهنگ نامة دهخدا، تنها واژهاي به نام كالباس موجود ميباشد كه دهخدا آن را چنين تعريف ميكند:
«گوشت گاو و چربي خوك و گاهي پرههاي سير كه آن را ميپزند و درون رود كننده احتمالاً با توجه به فرايند توليد سوسيس و كالباس و يكساني فرآيند ساخت آنها، دهخدا سوسيس و كالباس را به يك شيوه تعريف كرده است.
اما تعريف سوسيس و كالباس به صورت علمي به شرح زير ميباشد:
سوسيونها (sausages) كه در ايران به سوسيس و كالباس مرسوم
طبقه بندي سوسيس و كالباس
در يك تقسيم بندي سوسيس و كالباس را به دو رده تقسيم ميكنند:
- نوع چرخ شده با بافت درشت
- فرآوردههاي با بافت امولسيون دار
در ايران به فرآوردههاي با قطر بزرگ كالباس و با قطر كوچك سوسيس گفته ميشود. سوسيس و كالباس نوع بافت درشت داراي
فصل سوم
مزاياي رقابتي ماهي به عنوان مادة اوليه در توليد سوسيس و كالباس ماهي
با توجه به حساسيت مصرف كننده نسبت به عوامل ذكر شده در اين قسمت مزايا و يا به عبارت بهتر توانايي ماهي به عنوان تأمين كنندة نيازهاي مشتريان را به طور كامل توضيح دادهايم. پس از توضيح مزاياي ماهي، مقايسهاي نيز بين گوشت قرمز و گوشت مرغ صورت گرفته است كه باعث درك بهتر مزاياي فوق ميشود.
متمايز ميتواند به عنوان بهترين جايگزين براي مواد اولية ذكر شده قرار بگيرد.
مزاياي ماهي به عنوان مادة اوليه در توليد فرآوردههاي گوشتي :
الف ) خواص درماني ماهي
مصرف ماهي سبب كاهش كلسترول و تري گليسيريد خون شده و مانع بيماريهاي قلبي و برخي از سرطانها ميشود. علاوه بر اين ماهي داراي خواص ضد التهابي بوده و موجب درمان التهاب و كاهش سردردهاي ميگرن ميشود.
با تجزيه و تحليل دادههاي فوق رشد توليد ماهي به صورت ميانگين از سال ۶۵ تا ۸۳ رقمي در حدود ۳۰ درصد رشد داشته است. با احتساب اين ميانگين براي كل سالهاي فوق پيش بيني در مورد توليد ماهي تا سال ۱۳۸۶ به شرح جدول صفحه بندي ميباشد.د) قيمت مناسب : ۶۰ درصد داوطلبان، قيمت مناسب را دليل اصلي خريد اين محصولات ميدانند. لازم به ذكر است كه نقطه قوي محصولات سوسيس و كالباس ماهي قيمت تمام شدة پايين اين محصولات نسبت به فرآوردههاي گوشتي قرمز ميباشد. كما اينكه قيمت اين محصولات در سال گذشته ۵ درصد و در سال منتهي به ۱۳۸۷ حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد افزايش نشان ميدهد كه دليل عمدة آن افزايش قيمت گوشت قرمز و محدود شدن واردات گوشت در
طبق جدول ذكر شده، استان مازندران با ۴۵/۹۰ درصد بيشترين ميزان شهرنشيني و استان چهارمحال بختياري كمترين ميزان شهرنشيني با رقمي معادل ۴۵/۵ دارا ميباشد.
طراحي محصول :
طراحي سوسيس و كالباس ماهي با تأكيد بر فاكتور ذيل صورت ميگيرد.
دغدغههاي مشتريان نيازهاي آنها :
همانگونه كه در بخش تحقيقات بازار توضيح داده شد ۵۵ درصد مصرف كنندگان بوي بد ماهي را به عنوان دليل اصلي براي عدم تمايل خويش به مصرف اين محصول ميدانند، راهكارهاي ذيل براي كاهش بوي بد ماهي در……………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.