دانلود تحقیق شیر


در حال بارگذاری
10 مارس 2022
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات :105صفحه
۳۵۰۰۰ تومان
خرید

مقدمه

شیر به طور کلی ، عبارتست از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار – مع معمولاٌ گاو – که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید . شیر غذای طبیعی نوزادان می باشد . که علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای به دلیل دارا بودن آنتی بادیهای گوناگون باعث حفظ نوزادان در مقابل عفونت ها و بیماری ها می گردد بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فراورده ی با ارزش با عنوان غذا ، نه تنها برای کودکان ، بلکه در تغذیه بزرگسالان نیز استفاده نماید . نوع حیوانات تولید کننده ی شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی بستگی دارد . گاو بومی مناطق ، معتدل است . مردم اروپا و مناطق مهاجر نشین ، نظیر آمریکای شمالی ، استرالیا و نیوزلند ، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن

ای تحت خلاء می شود تا بخار آن گرفته شود در مرحله ی بعد سرد می شود و در نهایت در شرایط آسپتیک بسته بندی می شود .

ب- Uht غیر مستقیم :

ابتدا شیر حرارت مقدماتی را می بیند و با استفاده از وسایل تبادل حرارتی صفحه ای در دمای ۱۲۵ درجه سانتی گراد استریل می شود .

باید هتزکر شد شیرهای استریل شده حتماً باید هموژنیزه هم بشود ، چون طی مدت نگهداری طولانی مدت ممکن است فاز چربی از شیر بدون چربی جدا

گردد .

الف – دو ساعت در هوای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار گیرد .

ب- ۱۵ دقیقه در بخار ۱۲۰ تا ۱۲۱ درجه سانتی گراد (داخل اتوکلاو) مانده باشد .

پ- یک ساعت در بخار ۱۰۰ درجه بماند (این وسایل باید همان روز استفاده شوند )

ج- ۳۰ ثانیه در آب ۱۰۰ درجه بماند (این وسایل باید همان روز استفاده شوند)

د- فرو بردن در الکل ۷۰ درجه و گرفتن روی شعله بلافاصله قبل از استفاده .

انتخاب هر یک از روشهای فوق بستگی به شکل ، اندازه ، ماهیت و شرایط نمونه برداری دارد .

۱/۰نرمال مصرفی معادل ۰۰۱۴/۰ گرم ازت می باشد و با توجه به ضریب مذکور و مقدار نمونه ی مورد آزمایش (۵ سی سی شیر ) مقدار پروتئین برابر خواهد بود با :

مقدار پروتئین = ۳۸/۶  n 4/1

۵

حساسیت روش کلئال تا ۳۰/۰ + گرم ازت در یک لیتر شیر می باشد.

 

– وسایل و مواد مورد نیاز

– محلول نیترات نقره ۱/۰

– محلول کرومات پتاسیم ۵% وزنی حجمی

کپک ها

بعضی از کپک ها باعث فساد کره ، پنیر ، شیرهای تخمیر شده در شیرهای تغلیظ شده می شوند . یقلر جنس های لکومور ، ریزرپوس ، آسپرژیلوس . عضی از کپک ها قادر به تولید سم می باشند به عنوان مثال آفلاتوکسین توسط آپ ژیلوس فیلوس تولید می شود . اگر خوراک دام آلوده به آفلاتوکین باشد ، ………………

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۱۰۵صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.