دانلود تحقیق صنعت جهانگردی در جهان


در حال بارگذاری
11 مارس 2022
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات :28صفحه
۹۵۰۰ تومان
خرید

صنعت جهانگردي در جهان :
بر اساس آخرين داده هاي سازمان جهاني جهانگردي ،كه در ژانويه سال ۲۰۰۰ گردآوري و در ماه مارس ۲۰۰۰ انتشار يافته است، تعداد گردشگران در سطح جهان در سال ۱۹۹۹ براير با ۶۵۷ ميليون نفر بوده است ،كه  نسبت به سال قبل ،رشدي برابر با ۳٫۲% داشته است .در همين سال نيز درآمد جهاني حاصل از جهانگردي برابر با ،حدود ۴۵۵ بيليون دلار آمريكا بوده است.
طبق آخرين داده ها (در سال ۱۹۹۹) فرانسه درصدر كشور هاي توريست پذير جهان قرار کار دارد .
در خصوص اهمیت جهانگردی و نقش و تاثیر آن در اقتصاد ملی کشورها بسیار بحث و بررسی گردیده و مقالات و سمینارهای متعدد بی شماری برگذار گردیده است .بدین لحاظ پرداختن به اهمیت و لزوم فعالیت های سود آور  جهانگردی چندان ضروری نمی نماید .ولیکن نکته حائز اهمیت در اینجا تهیه برنامه مدون جهت حصول به این نتیجه است .برای این کار نخست می بایست به عوامل و عناصر موثر در فعالیت های جهانگردی  اشاره نماییم .اصولاً جهانگردی از حیث عوامل تشکیل دهنده آن به دو بخش عوامل زیر بنایی و روبنایی تقسیم می گردد ،که بخش زیربنایی را شامل تاسیسات و اماکن ضروری گردشگری نظیر مراکز اقامتی و پذ

کشوری متفاوت می باشند را به ایران می کشاند.

متاسفانه بسیاری از جاذبه های گردشگری ایران، بخصوص قسمت اعظمی از جاذبه های منحصر به فرد در زمینه ی طبیعت گردی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و دسترسی دشوار آنطور که باید معرفی نشده اند؛ این مناطق دیدنی و ناب، سَوای چندین گروه جوانِ ماجراجو و دوستدار سفر، پذیرای هیچ گردشگر دیگری از داخل و خارج از ایران نیستند.

چنانکه گفته شد ” گوگل ارث” به راحتی این امکان را در اختیار  کاربران اش قرار داده است که تابوی ورود به بسیاری از مناطق دست نیافتنی کره ی ارض را از دریچه ی نگاه ماهواره ها بشکنند.

وقت آن رسیده است که بجای رویا پردازی جهت تدارک سفری به کره ی ماه ، برنامه ای برای دیدار از گرمترین چاله ی حرارتی کره ی زمین (معروف به شعبه ی ماه در زمین)، واقع در کویر ِ خیال انگیز لوت، تهیه گردد. آیا ممکن است بشر پس از هزاران سال اقامت در این سیاره بالاخره بتواند تمامی قلمرو آن را تحت ِ فرمانروایی خود در آورد؟

با در نظر گرفتن این مهمّ که در هزاره ی سوم، صنعت جهانگردی نیز همچون تمامی مظاهرِ دیگر تمدن مدرن، بدون بهره گیری از دانش و تکنولوژی روز، صنعتی پویا و زنده نخواهد بود؛ متخصصان و کارگزارن این حرفه وظیفه دارند با اتکا به یافته های علمی معتبر، تمامی دانش خود را در برنامه ریزی سفرهایی که برای گردشگران تدارک می بینند بکار برند.

استفاده از ماهواره ها در دنیای امروز می توانند ما را در بدست آوردن نقشه های بسیار دقیق از مکان های گردشگری (حتی در پرت افتاده ترین نقاط جهان) یاری دهند.

با استفاده از نقشه های دقیق، بررسی راه های دسترسی آسان به  محل های مورد بازدید توسط کارشناسان ممکن می گردد. دستگاه های GPS که با استفاده از ماهواره ها کار می کنند امکان خطا در یافتن راه و گم شدن افراد را حتی در بیابان های بیکران و بی انتها، به حداقل کاهش می دهند.

این وظیفه ی کارگزاران صنعت جهانگردی است که با برنامه ریزی های اصولی در چهار چوب زمانبندی بهینه و صحیح و همچنین در نظر

روستاها و شهرها تا قرن حاضر مورد استفاده سازمان های گوناگونی چون نیروی انتظامی ( ژاندارمری سابق ) و آموزش و پرورش بوده است . ویرانه ها و بقایای تعداد بیشتری از آنها در کنار شاهراه های قدیمی ، مکان های دور افتاده ، معابر کوهستانی و حاشیه راه های کویری دیده می شود ؛ در حالی که آن روزگاران ، کاروانسراها مسکن مسکن و مأوای آرامبخشی برای کاروان و کاروانیان شمرده می شدند . از طرف دیگر ، کاروانسراهای درون شهری به صورت سراهای تجارتی همچنان به فعالیت اقتصادی ادامه می دهند . مشاهده می شود که با گذشت زمان ، کاروانسراها جنبه های مذهبی ، نظامی و سیاسی را از دست داده و فقط جنبه اقتصادی آن است که توانسته با نام هایی چون سرا و تیمچه در بازارها و محل های بازرگانی به حیات خود ادامه دهد . ( محمد یوسف کیانی ، ولفرام کلایس ، فهرست کاروانسراهای ایران ، تهران ، سازمان ملی حفاظت آثار باستانی ۱۳۶۴ جلد دو ) .

…………………..

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۲۸صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.