دانلود تحقیق فرایند انجماد مواد غذایی


در حال بارگذاری
26 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 10صفحه
۸۰۰۰ تومان
خرید

 بسمه تعالي

پيشگفتار

آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ ۶۸/۸/۳۰ مورد تائيد قرار گرفته ,  اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به

   ( آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن )

  ۱– هدف و دامنه كاربرد

۱-۱- اين آئين كار راهنمايي است براي تدوين استاندارد يا آئين كارهايي جهت تهيه , جابجايي و حفظ كيفيت مواد غذايي خاص يا گروهي از مواد غذايي كه به روش انجماد سريع فرآيند شده و تا زمان فروش به مصرف كننده

  ۲– مواد غذايي خام و آماده كردن آنها

 ۲۱– تنها بايد از مواد غذايي سالم و با كيفيت مناسب براي انجماد استفاده گردد .  از آنجا كه انجماد نمي‏تواند كيفيت اوليه غذاهاي مورد عمل را بهبود بخشد .  فقط مواد غذايي كه در بهترين شرائط طبيعي بخصوص از نظر تازگي باشند بايد مورد فرآيند انجماد قرار گيرند . 

۲-۲- مواد خام انتخاب شده بايد در زمان شروع فرآيند داراي بهترين شرائط كيفي باشند . چنانچه نياز تجاري ايجاب

خنك كردن و متعاقب آن انجماد در دماي بالاي ۶۰+ درجه سلسيوس نگهداري شوند . 

  ۳– انجماد سريع

 ۳۱– كالا بايد بعد از آماده كردن بدون تأخير منجمد گردد .  فرآيند انجماد بايد در تجهيزات مناسب و به نحوي انجام شود كه تغييرات فيزيكي ۷ بيوشيميايي و ميكروبي را به حداقل برساند .

  ۴– نگهداري در سردخانه

 ۴۱– سردخانه بايد به نحوي كنترل شود كه دماي كالا را با كمترين نوسان در ۱۸– درجه سلسيوس يا پائين‏تر حفظ كند . 

 ۴۲– نوسانات زياد دماي كالا چه از نظر حدود و چه از نظر كثرت وقوع نامطلوب است . 

اين نوسانات ممكن است موجب خشك شدن شديد كالاهاي حساس يا شكل‏هاي ديگري از افت

  ۵– حمل و نقل و توزيع

۵-۱- نقل و انتقال مواد غذايي منجمد از سردخانه‏اي به سرد خانه ديگر بايد در تجهيزاتي كه قادر به حفظ دماي كالا باشد انجام گيرد و طوري عمل شود كه دماي محموله در حد ۱۸- درجه سلسيوس و يا پائين‏تر حفظ گردد تجهيزات وسائل نقليه بايد قبل از بارگيري تا ۱۰+ درجه

شود .  هرگاه انجام اين امر ميسر نباشد بايد كالا فورا براي فروش عرضه شود .

  ۶– خرده فروشي

 ۶۱– مواد غذايي منجمد بايد براي فروش در يخچال هاي ويتريني زير صفر كه به همين منظور طراحي شده‏اند عرضه شوند . 

 ۶۲– اين يخچالها بايد قادر به حفظ دماي ۱۸– درجه سلسيوس بوده و طوري از آنها استفاده شود كه دماي كالا را در ۱۸– درجه سلسيوس نگهدارند و بايد مجهز به دماسنج باشند . 

۶-۳- افزايش دماي كالا به مدت كوتاه ممكن است اغماض شود ولي دماي گرم‏ترين بسته آن

حسب تقدم زماني قرار گرفتن در يخچالها به فروش مي‏رسند . 

  ۷– بسته بندي و برچسب‏گذاري

 ۷۱– بسته بندي بايد طوري باشد كه :

 الف ) خواص حسي – چشايي و ساير ويژگيهاي كالا را حفظ نمايد . 

ب ) كالا را در برابر آلودگيهاي

فروش تا هنگام مصرف باشد . 

  ۸– بهداشت

 ۸۱– رعايت بهداشت در طول آماده سازي ,  فرآيند انجماد ,  حمل و نقل و توزيع  تا هنگام فروش نهائي داراي اهميت مي‏باشد . 

۸-۲- غذاهاي منجمد هميشه بايد با مقررات اصول كلي بهداشت مواد غذايي و هر جا كه مناسبت ……………..

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۱۰ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.