دانلود تحقیق فرایند-تولید


در حال بارگذاری
26 آوریل 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 10صفحه
118 بازدید
۸۰۰۰ تومان
خرید

به نام خدا

  • مقدمه:
  • فرآیند کنترل Frank (1986):

فرآیند کنترل  Frank یک گروه از افرادی را در برمی گیرد که به منظور توسعه تکنولوژی فرآیند و دست یابی به کارآیی مطلوب در فرآیند خشک کردن با کوره اختصاص یافته اند. سایر بخشهای این فرآیند شامل اتومایسون

اختیار اپراتور قرار گیرد.

با وجود بسیاری از روش های موفق، روش FC سالها تحت تحقیقات علمی قرار گرفته است. ساعات بی شماری صرف تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست

حالت سبز توانایی نگهداری آب را دارند. و این همان آبی است که سعی در حذف آن می شود در نتیجه چوب آلات به مقدار رطوبت دسترسی پیدا        می کنند.

  • ساختار و خصوصیات چوب

همانطور که در قبل عنوان شد، چوب یک ماده متخلل و آلی است. از آنجایی که چوب مانند یک عایق  عمل می کند، خشک کردن آن مشکل می باشد. اگر همه آب را از یک قطعه چوب خارج کنیم، تنهای سلولهای چوب باقی می مانند

مثال:

  • دانسیته چوب کاج خشک شده در آون: g/cc 38/0
  • یک فوت تخته: cc 737/2359
  • با توجه به آن فرض می کنیم که وزن یک فوت تخته:

lb9768 = g 7/896 = 38/0 ۷۳۷/۲۳۵۹

فصل پاییز سلولها که کاملاً کوچک بوده و قسمت بیرونی درخت را تشکیل می دهند.

در این دیاگرام، انواع مختلفی از سلولها وجود دارد. سلولهای بزرگتر، بیشترین مقدار آب آزاد را نگه می دارند. آب آزاد راحت تر خارج می گردد. بر طبق یک قاعده کلی، زمانی که چوب به نقطه اشیاع فیبر که تقریباً مقدار رطوبت

اگر مقدار آب A بیشتر از B باشد، آب از سلول A به سمت سلول B  حرکت می کند. و اگر مقدار آب A کمتر از B باشد، آب از سلول B به سمت سلول A حرکت می کند. این فرآیند انتقال سلولی نامیده می شود.موجود در الیاف به آهستگی خارج می شود. همزمان با خروج آب از الیاف، همکشیدگی الیاف شروع می شود. که یکی از مشکلات اساسی برون سختی معکوس محسوب می شود در ارتباط با کوره ها، انرژی موجود در این سیستم، انرژی است که وارد کوره می شود و یا در کوره تولید می گردد. و

بیشتری برای  تبخیر یک پوند آب در دمای ۱۷۰ درجه، Btu1030 انرژی لازم است به علاوه اینکه این مقدار انرژی برای تبخیر آب لازم است و به همین دلیل از دماسنج تر با دمای بالاتری استفاده می شود.

برای تبخیر یک پوند آب شامل گرم شدن الیاف چوب و آب موجود در تخته،

کاهش دما در نظر گرفته می شود که به دمای بیرون مربوط می شود. و این یکی از دلایلی است که فرآیند خشک کردن در زمستان نسبت به تابستان طولانی تر است و از طرفی به مقدار آبی که باید خارج شود نیز بستگی دارد. مقدار رطوبت اولیه چوب نیز از یک روز به روز دیگر دیگر نسبتاً متغیر است.

خلوص آب یا حلالیت آن است. اگر ترکیبات دیگری به صورت مخلوط با آب باشند، باعث افزایش نقطه جوش آب می شود.

از آنجایی که آب به شکل های مختلفی وجود دارد، در نتیجه ویژگیهای آب با توجه به حالت آن نیز تغییر می کند.

بعضی از

بخار آب به شکل رطوبت نسبی اندازه گیری می شود و طبق معادله زیر تعریف می شود:

رطوبت نسبی

= فشار جزئی آب و هوا

= فشار بخار متعادل (تعادل) آب در دمای یکسان

صورت زیر است:

D= دمای دماسنج خشک

W= دمای دماسنج تر

در مقایسه با هوای خشک، هوای مرطوب به دلیل گرمای ویژه بالای آب، انرژی بیشتری را منتقل می نماید. یک مثال خوب برای شرح این موضوع، سونا است. اگر شما در سونائی با دمای  باشید احساس راحتی می کنید. ………………

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۱۰
 صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.