دانلود تحقیق میز و صندلی و اهمیت آن در زندگی


در حال بارگذاری
11 فوریه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 40صفحه
۱۲۰۰۰ تومان
خرید

شناخت مشكل (فصل اول)

۱-۱تعريف كليد واژه: مكاني براي استراحت، خوردن غذاهاي fast food در مدت زمان كوتاه براي رفع گرسنگي

۱-۲آناليز مقدار نياز:

مي توان گفت از اين ميز و صندلي شكل هاي مختلف در تمام مكان هايي كه serve غذا در آن صورت مي گيرد لازم و ضروري است و در مكاني همچون fast food نيز ضروري و حتمي است پس مي توان نتيجه گرفت يكي از

و مستطيل و يا دايره است با يكسري صندلي هاي معين كه دور آن چيده مي شود.

۱-۴-بررسي ۵W

وات (what): در حال حاضر در تمام fast foodها صندلي هاي بلند و يك پيشخوان مربع يا مستطيلي درجلوي آن براي گذاشتن دستمال، سس، نمك و فلفل و غذا استفاده مي شود.

Who: مهمترين استفاده گر آن ها مشتري ها و درجه دوم افرادي كه كار نظافت اين ميز و صندلي ها را به عهده دارند و در صورت خراب شدن و از بين رفتن ميز و صندلي‌ها تعميركاراني كه آن را درست مي كنند و همچنين توليد كننده ها و نصاب ها نيز با آن در ارتباطند

 

تفسير مشكل

۱-۵ وضعيت اوليه از لحاظ ارگونومي:

فرم و شكل و بافت و رنگ آن توسط طراح انجام مي شود و كارفرمايي كه مي خواهد آن را خريداري كند به شكل هاي مختلف و جنس هاي متفاوت مي تواند توليد شود اما بيش تر از فلز- فرفورژه و MDF استفاده مي شود.

۱-۸-وضعيت اوليه از لحاظ سيستماتيك

مشكلي بر روي محيط نمي گذارد به جز آنكه اگر جنس آن از نوعي باشد كه موقع نشستن و استفاده از سكو صداهاي ناهنجار از آن ايجاد شود باعث آلودگي صوتي مي‌شود

تواند روي آن غذاي خود را ميل كند.

ارتفاع نامناسب آن، كوتاهي ميله تكيه آن كه باعث كمردرد مي شود را از نظر ارگونومي مناسب نيست آرنج تا سكو نيز استاندارد نيست و باعث تاشدگي آرنج مي‌شود كه اين نيزها باعث خستگي مي شود.

۱-۱۰-وضعيت ثانويه

وضعيت ثانويه از لحاظ ارگونومي:

ارتفاع صندلي بايد متناسب با پيشخون باشد تا از خستگي جلوگيري كند و

۱-۱۵-تعيين استراتژي و  اهداف خرد و كلان

اهداف كلان آن به برآورد كردن نياز مشتري به بهترين نحو براي فروش بيشتر و يا حداكثر درآمد بستگي دارد كه باعث رفت و آمد بيشتر، رضايت مشتري و فروش بالا مي شود از اهداف خرد آن مي توان نصب صحيح سكوها در جايگاه مناسب، داشتن فرم زيبا و راحت براي مشتري، ارگونومي مناسب و همچنين استفاده از جنس كه دوام آن زياد باشد تار كارفرما نخواهد مدام اين سكوها را

فصل دوم (انسان)

۲-۱ بررسي چرخه ۳۶۰ استفاده گران اصلي

استفاده گرهاي اصلي ما خريداران غذاهاي Fast food هستند كه چون در گروه هاي سني مختلف هستند پس خريداران نيز به گروه هاي مختلف تقسيم مي شوند و بعد از آن تميز كنندگان اين سكو هستند كه به طور مستقيم از اين سكو استفاده مي كنند.

هويت بسيار گوناگوني دارند.

۲-۳ تعيين گروه سني

گروه سني استفاده گردهاي مادر رده هاي متفاوتي است اگر بخواهيم يك رنج سني براي آن در نظر بگيريم از كودكان ۶ سال تا بزرگ سالان ۵۰ الي ۶۰ ساله در نظر گرفت اما رنج اصلي استفاده گرها نوجوان ها و جوان ها هستند كه دستخوش تغييرات فرهنگي و اجتماعي شدند و بيشتر از اين غذاهاي مرد استفاده مي كنند.

۲-۴ جنسيت استفاده گرها:

جنسيت استفاده گرها را نمي توان جدا كرد چون هم زن ها و هم مردها از آن استفاده مي كنند…………………………….

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۴۰  صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .

 

 

 

خرید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.