دانلود تحقیق نخود


در حال بارگذاری
11 فوریه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 13صفحه
۶۰۰۰ تومان
خرید

اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي

كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل ۱۵(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود.

از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنما در برنامه هاي اصلاحي طراحي نشده است.در اكثر موارد پروتئين نخود بيشترين اهميت را دارد.هدف اغلب برنامه هاي اصلاحي ، نگهداري مقدار پروتئين نخود همسطح با پروتئين ارقام استاندارد قبلي است.مقدار پروتئين نخود معمولاً در لاينهاي هموزايگوس اميد بخش نسل f6 يا نسلهاي بعدي تعيين مي شود.آزمايش پروتئين معمولاً براي به

وجود اين ،لاينهايي كه وزن صد دانه آنها كمتر از ۱۶گرم است به عنوان دانه ريز ، و لاينهايي كه وزن صددانه آنها بيش از ۱۶گرم باشد،به عنوان دانه درشت تعيين شده اند.تنها در تيپ كابلي تفاوتهاي زيادي در اندازه دانه و بازار پسندي آن مشاهده شده است.به عنوان مثال ، نخودهايي باوزن صددانه كمتر از ۶۶گرم در اسپانيا (جي،آي.سوبرو،مذاكرات شخصي )و با وزن صددانه كمتر از ۵۲گرم در كانادا (اساينكارد مذاكرات شخصي ) بازار پسندي ندارند.

موضوع قابل توجه ديگر ، رنگ دانه نخود است.مصرف كنندگان تيپ كابلي تمايل بيشتري به دانه هايي با رنگ بژي يا كرم روشن دارند.در تيپ دسي ، رنگ دانه از يك كشور نسبت به كشور ديگر و حتي در داخل يك كشور متفاوت است.در اين تيپ مصرف كنندگان تمايل بيشتري به دانه هايي با رنگ زرد،قهوه اي،سياه،سبز،صورتي

ها ،هنگام توليد كنسرو،مي باشد(كارل توكر ،مذاكرات شخصي)

د.hommos – Bi – Tihineh : اين غذايك نوع خوراك بسيار متداول در غرب آسيا مي باشد.آزمايشات ارگانولپتيك بر اساس وضعيت ظاهري ، بو ، بافت ،رنگ و چشيدن آن مي باشد(تانوس وسينگ ، ۱۹۸۰)،از اين نظر نيز بين ارقام تفاوت وجود دارد.

و.زمان پخت ، زمان پخت نخود بسته به رقم ، از ۵۵دقيقه تا بيش از ۲۰۰ دقيقه،متفاوت است (ويليامز وهمكاران ، ۱۹۸۳).با خيساندن بذور به مدت يك شب ،اين مدت شديداً كاهش مي يابد.روش مذكور در پخت نخودهاي كابلي انجام ميگيرد.نخودهاي دسي معمولاً بدون خيساندن پخته مي شود.

ويليامز و همكارانش مشاهده كرئنئ كه بين اندازه بذور و زمان پخت همبستگي مثبت وجود دارد.متاسفانه مصرف

وكمبود آهن ومقاومت به برق زدگي و مقاومت در مقابل گونه هاي گل جاليز انجام ميگيرد و درخزانه خارج از فصل سارقيا تربول كه نخود از جولاي تا اكتبر رشد مي كند،انتخاب عمدتاً جهت رسيدگي انجام مي گيرد(لاينهاي ديررس به دانه نمي روند).

ارتفاع تل حديه از سطح دريا ، ۷۲ متر بوده ونخود در شرايط افزايش طول روز رشد مي كند.سارقايا ۱۴۰۰ متر از سطح دريا بالاتر بوده و زماني كه طول روز كاهش مي يابد رشد ميكند.در دوره رشد گياه،درجه حرارت تل حديه كمتر و درجه حرارت سارقايا بيشتر است.با استفاده از اين سيكل چندين لاين ايجاد شده و هم اكنون جهت سازگاري ارزيابي مي شوند.

نر عقيمي

عقيمي در نخود براي اولين بار در سال۱۹۳۳ گزارش شد(آيار،۱۹۳۳٫رائو وسوبرامانيم،۱۹۳۴).سينگ و شيام (۱۹۵۸)پس از شناسايي و مطالعه «نرعقيمي» گزارش كردند كه اين صنعت توسط يك ژن مغلوب كنترل مي شود.ستي (۱۹۷۹)در نسلF3   حاصل از تلاقي ، ۲گياه نر عقيم را مشاهده كرد.او مطالعه خود را با اين اميد كه نرعقيمي را بتواند در بهبود گياه به كار برد،ادامه مي دهد،هرچند كه هنوز نتوانسته است تيپ نر عقيمي را تشخيص دهد و يا آن را تثبيت كند.در اين زمينه به فعاليتهاي بيشتري نياز است.از نر عقيمي حداقل در آينده نزديك نمي توان براي توليد ارقام هيبريد استفاده كرد،

تاكنون چهار گونه جديد نيز شناسايي شده اند (واندرميزن،۱۹۸۴).

لاديزنسكي (۱۹۷۶)براي اولين بار يك تلاقي موفقيت آميز بين C.arietinum و C.reticulatum  انجام داد.محققين نتوانسته اند هيچگونه هيبريدي با استفاده از تلاقي هاي بين گونه هاي زراعي و بقيه ۴۱گونه ديگر،توليدكنند،بنابراين براي سهولت تلاقي بين گونه هاي زراعي و وحشي وانتقال ژن هاي مفيد از گونه هاي وحشي به گونه هاي زراعي ، بايد تكنيك هاي اصلاحي جديدي ايجاد شود.

اينتروگسيون دسي – كابلي

در اولين كارگاه آموزشي بين المللي بهبود نخود كه با كمك مركز ايكريست در سال ۱۹۷۹ در هند انجام گرفت،يك بخش به بهبود عملكرد از طريق تلاقي بين تيپ دسي و كابلي اختصاص داشت.در اين كارگاه پنج مقاله (باهل،۱۹۸۰٫هاوار وهمكاران ،۱۹۸۰٫هاوتين وسينگ،۱۹۸۰٫جامبوناتان وسينگ۱۹

………………………………..

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۱۳ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .

 

خرید

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.