دانلود تحقیق نقطه ریزش


در حال بارگذاری
13 فوریه 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 6صفحه
۵۰۰۰ تومان
خرید

نقطه ریزش

نقطه ریزش به پایین ترین نقطه‌ای که نفت در نفتگیر تجمع یابد گفته می‌شود. نقطه ریزش بر سطح ریزش که سطحی افقی است قرار دارد. بستگی به ساختمان نفتگیر به فاصله قائم بین قله و نقطه ریزش نفتگیر گفته می‌شود.

نقطه ریزش نفت خام بر حسب F˚ یا c˚ معرف تقریبی پارافینی‌ بودن یا آروماتیکی ‌بودن نسبی آن است. هرچه نقطه ریزش پایینتر باشد، مقدار پارافین کمتر و مقدار آروماتیک بیشتر است.

استاندارد روش اندازه گيري نقطه ريزش روغنهاي نفتي كه نخستين بار در سال  ۱۳۴۵   تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تائيد كميسيون فني نفتي و پتروشيمي براي دومين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و

 

روش اندازه گيري نقطه ريزش روغن هاي نفتي

۱- هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوين اين استاندارد، روش آزمون اندازه گيري نقطه ريزش روغنهاي نفتي مي باشد و براي اندازه گيري نقطه ريزش روغنهاي ۱ سياه، روغن سيلندر و نفت كوره تقطير نشده۲ در بند (۶-۸) و روش آزمون سياليت باقيمانده نفت كوره۳ در دماي معين پيوست الف منظور گرديده است.

است، ظرف آزمون را از محفظه برداريد. براي از بين بردن رطوبت متراكم شده اطراف ظرف آزمون كه مانع از قرائت دماي دماسنج مي گردد، سطح آن را با پارچه اي كه بوسيله الكل (اتانول، متانول) مرطوب شده است، پاك كنيد. ظرف آزمون را به اندازه كافي كج كنيد تا روغن داخل ظرف آزمون حركت كند. تمام عمليات برداشتن، پاك كردن و قرار دادن مجدد بايد كمتر از  ۳ثانيه انجام گيرد.

۷-۶-۱- هنگامي كه دماي روغن به  ۲۷درجه سلسيوس رسيد، اگر جاري شدن روغن متوقف نشد، ظرف آزمون را به حمام ديگري كه دما را پايين تر مي آورد، منتقل كنيد.

برنامه دمايي انتقال نمونه روغن به حمام موردنظر به قرار ذيل است:

الف – زماني كه دماي روغن به  +۲۷درجه سلسيوس رسيد، آن را به حمام صفر درجه سلسيوس منتقل نماييد.

ب – زماني كه دماي روغن به  +۹ درجه سلسيوس رسيدن، آن را به حمام ۱۸- درجه سلسيوس منتقل نماييد.

ج – زماني كه دماي روغن به ۶- درجه سلسيوس رسيد، آن را به حمام ۳۳- درجه سلسيوس منتقل نماييد.

د – زماني كه دماي

حد مشخص شده دما را گذرانده يا مردود شده است، گزارش نماييد.

۷-۸- براي روغن سياه، روغن سيلندر و نفت كوره تقطير نشده كه طبق روش شرح داده شده در بندهاي ۷- ۱تا ۷-۷ انجام شده است، نتايج حاصل نقطه ريزش حداكثر ۵ است. اگر احتياج باشد كه نقطه ريزش حداقل ۶ تعيين گردد، هنگامي كه روغن را به هم مي زنند،  آن را گرم كنيد تا به دماي  ۱۰۵درجه سلسيوس برسد، سپس آن را در ظرف ريخته و نقطه ريزش آن را همانگونه كه در بند ۷- ۴الي ۷-۷ آمده است، تعيين كنيد.

۸- محاسبه و گزارش

۸-۱- به دماي يادداشت شده در بند ۷- ۷سه درجه سلسيوس اضافه كنيد و نتيجه را بعنوان نقطه ريزش طبق روش استاندارد ملي شماره  ۲۰۱ايران گزارش نماييد. براي روغن سياه و غيره سه درجه سلسيوس به دماي ثبت شده در بند ۷- ۷اضافه كنيد و نتيجه را بعنوان نقطه ريزش حداكثر يا نقطه ريزش حداقل بر طبق استاندارد ملي شماره  ۲۰۱ايران گزارش كنيد.

………………………………..

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۶  صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .

 

 

 

 

 

 

خرید

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.