دانلود تحقیق نگرش کلی بر تغذیه
نگرش كلي بر تغذيه
تغذیعه علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافتها بعد ازهضم و جذبشان ، عمل مواد مذکور در فعل وانفعالات بیولو ﮋیکی بدن و بالاخره دفع انها صحبت می کند . مواد مغذی موجود در غذا اجزاء شیمیای تشکیل دهند ه غذا یی هستند که در بدن سه نقش عمده ایجاد انر ﮋی ، تنظیم اعمال بدن ، و یا عمل رشد و ترمیم بافتهای بدن را بعهده دارند .
علم تغذیه علم نسبتا جوانی است که از سال ۱۶۳۴ شناخته شده است . مانند سایر علوم ، تغذیه نیز متکی به علوم دیگر از قبیل شیمی ، میکروبیولو ﮋ ی ، فیزیولو ﮋی ، پزشکی و بالاخره بیولو ﮋی سلولی است .
اگر چه مطا لعات شکل یافته بر روی تغذیه در قرن بستم شروع شد ولی چندین ازمایش تجربی بر روی این موضوع مربوط به قبل از این دوره می باشد . شنیدر SCHNEIDER تاریخچه تغذیه را به سه عصر : طبیعی ، تجزیه شیمیای ،بیولو ﮋی تقسیم کرده است .
ارتباط بین تولید گرما واکﺴﯾﮋن مصرفی در بدن را نشان داد .
در این عصر کربن ، ئیدروﮋن و ازت موجود در ترکیبات الی را به وسیله روش های شیمیا ئی تعیین کردند و عقیده بر این بود که یک رﮋیم کافی بایستی حاوی پروتئین ، کربو ئیدرات و چربی باشد . بدینجهت اقدام به تهیه شیر سنتیک ( شامل سه ماده فوق بهمان نسبتی که در شیر گاو وجود دارد .) کردند . تغذیه شیر خوار با چنین شیری منجر به مرگ او گردید و لذا نتیجه گرفتند که شیر گاوه علاوه بر سه ماده فوق میبایستی دارای بعضی از مواد ناشناخته دیگر باشد .
ازمایشات دیگری در این زمینه انجام شد ونتایج حاصله نشان داد که مقدار کم غذا های طبیعی جهت رشد و برقراری سلامت حیوان لازمست ، و بنابراین پی بردند که غذا ها نه تنها دارای کربوئیدرات ، چربی وپروتئین و خاکستر واملاح است . بلکه مواد دیگری را نیز شامل ی شود . با وجود بدست اوردن چنین نتایجی ، تا سال ۱۹۱۰ اداره کشاورزی امریکا (USDA ) فقط کربوئیدرات ، چربی و پروتئین را جهت تغذیه انسان ضروری می دانست . ولی از سال ۱۹۱۲ پیشرفت زیادی در شناخت ان مواد ضروری ناشناخته (که بعد به نام ویتامین به معنی ضروری برای زندگی ، نامیده شد ) توسط دانشمندان اروپائی واسیایی و امریکای شمالی حاصل شد .
عصر بیولو ﮋی :
عصر سلولی یا مولکولی :
از سال ۱۹۵۵ باپیشرفت در فن و پیداش میکروسکوپ الکترونی ،الترواسانتر یفیوﮋو بکار بردن ایزوتوپهای ، رادیواکتیو، امکان مطالعه احتیلاجات تغذیه و متابولیسم هر سلول و حتی اجزاء یا ارگانها ی داخل سلول بیشتر شده است . در زمان حاضر اطلا عات زیادی در مورد ساختمان سلول و نقش حیاتی و پیچیده ای که موادمغذی در رشد ، نمو نگهداری سلول دارند ، در دست است . تغذیه سلول جهت تغذیه بافت ، که از مجموعه ای از سلولها است ، ضروری است و تغذیه بافت نیز جهت تغذیه ارگانها ی بدن لازمست .
فقدان یک ماده مغذی ضروری منجر به اختلال در تشکیل انزیم ضروری و یا اجزا ء دیگر سلولی می گیرد و این سبب اختلال در عمل و یا مرگ سلول که بصورت علائم مخصوص فیزیکی در بیمارظاهر می شود ، می گردد .
وضع کنونی :
اکنون حدود بیش از ۱۰۰ سال از اولین مطالعه ای که نشان داد که علاوه بر کربوئیدات ، چربی و پروتئین و مواد دیگری برای رشد ونمو طبیعی لازمست میگذرد تا کنون بیش از ۴۵ ماده مغذی برای اعمال طبیعی بدن لازم شناخته شده است . فقدان هر کدام ، بدون در نظر گرفتن مقدار لازم ، میتواند بر روی عمل همه بدن اثر بگذارد ………………………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.