دانلود تحقیق نگهداری هویج در سردخانه
بسمه تعالي
پيشگفتار
استاندارد نگاهداري هويج در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روشهاي نگهداري تهيه و تدوين شده در بيست و سومين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآوردههاي كشاورزي مورخ ۳۵/۹/۲۷ تصويب گرديد . پس از تائيد
خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .
در تهيه اين استاندارد سعي بر آن بوده است كه با توجه به نيازمنديهاي خاص ايران حتيالمقدور ميان روشهاي معمول در اين كشور و استاندارد و روشهاي متداول در كشورهاي ديگر همآهنگي ايجاد شود .
لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم استاندارد
مقدمه
بطور كلي كيفيت سبزيجات را پس از برداشت از مزرعه نميتوان بهبود بخشيد و هدف از نگاهداري حفظ كيفيت اوليه است .
سبزيجات كيفيت خود را به چند طريق از دست ميدهند و فهرست ذيل نمايانگر زيانهائي است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كيفيت آنها وارد آيد :
– تغييرات متابوليك كه با تنفس گياه و يا رسيدن آن ارتباط دارد .
حمل و نقل شود و به ترتيبي كه در زير آمده است آنرا نگهداري نمايند .
۱ ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه نحوه چيدن , بستهبندي , حمل و نقل و نگاهداري هويج ميباشد .
اين استاندارد در مورد هويج نوع Daucus carota Linnaeus كه در فصل زمستان براي نگهداري توليد ميشود بكار ميرود .
۲ ـ شرايط چيدن و درجه بندي
۲ ـ ۱ ـ هويجهائي بايد براي نگهداري انتخاب شوند كه ديرتر كشت شدهاند هويج بايد موقع جمعآوري زياده از حد رسيده نباشد پس از برداشت برگهاي بالاي هويج بايد چيده
۲ ـ ۳ ـ محصول هويج زمينهائي كه از لحاظ ازت قابل جذب بسيار غني هستند براي مدت طولاني قابل نگاهداري نخواهند بود .
۲ ـ ۴ ـ هويجي كه بمنظور نگاهداري انتخاب ميشود بايد كامل , سفت , سالم بوده و شروع به توليد تخم نكرده باشد ضمنا منجمد نبوده و اثري از رطوبت روي آن ديده نشود .
۲ ـ ۵ ـ هر گاه هويج را از مزرعهاي كه داراي گل عميق است برداشت نمايند نبايد گل را از آن جدا نمود شستن هويج قبل از انبار نمودن در امر نگاهداري اثر معكوس خواهد داشت ليكن شستن پس از خاتمه مدت نگاهداري اشكالي ندارد .
۳ ـ بسته بندي هويج
۳ ـ ۱ ـ هويج را ميتوان در جعبه يا كيسه بستهبندي نمود و يا بطور غله در انبار نگاهداري كرد . هويج هر گاه بطور غله انبار شود ارتفاع انبوه هويج تابع رقم , سفتي هويج , كيفيت محموله و شرايط تهويه انبار محل نگهداري خواهد بود . حداكثر ارتفاع
۸ ـ مدت نگاهداري
چنانچه تمام شرايط بالا مورد عمل قرار گيرد از تلف شدن محصول در موقع نگهداري جلوگيري بعمل آمده و زمان نگهداري بين ۴ تا ۶ ماه خواهد بود .
……………………………..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.