دانلود تحقیق هانتر در شیمی مواد غذایی
هانتر در شیمی مواد غذایی
سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی (اختلالهای متابولیک و غدد داخلی )
حدود ۴ تا ۵ درصد نارساییهای رشدهوش زاییده اختلالهای کروموزومی و ارثی متابولیسم بدن است. تراکم بیش از حد بعضی از مواد شیمیایی در بدن باعث ضایعه های گوناگونی در سلسله اعصاب مرکزی شده و بیماری های متعد دی را پدید می آورد.
خذف این مواد از رژیم غذایی تنها راه پیشگیری از بروز بیماری یا شدت آن خواهد بود .
اکثراین بیماری هاازراه کروموزومهای معمولی و ژن مغلوب منتقل می شوند .
یک اختلال سوخت و سازی مواد پروتئینی بوده که درسال ۱۹۳۴ توسط
لاکتوز یعنی قند اولیه شیر به دو عنصر گالاکتوز و گلوکز تقسیم می شو
تشخیص
تشخیص بیماری حتی قبل از تولد از راه آزمایش مایع آمنیوتیک و موقع زایمان از راه آزمایش خون بند ناف امکان پذیر است .
عوارض
در نوزاد ضعف عمومی شدید وپیشرونده پیدا می شود کبد و طحال بزرگتر از حد طبیعی می شود . عضلات کودک تحلیل می روند ، پوست بدن متورم می شود و لکه های خونریزی در زیر جلد پیدا می شود .
در مواردی که نارسایی این آنزیم خیلی شدید نباشد ممکن است کودک به نشاط كه سازندهی قیافه و ظاهر بدن است. به علاوه كبد سالم باعث روشنتر شدن چشمها و كشیده شدن پوست میشود. او سبزیهای پررنگ مثل كلم بروكلی و اسفناج را توصیه میكند. استفاده از این سبزیهای تلخ باعث میشود تا فرد تمایل كمتری به مصرف مواد شیرین مزه داشته باشد. هانتر میگوید: قندهای ساده و تصفیه شده، كربوهیدراتها و غذاهای فوری مثل ساندویج باعث پیری ظاهری میشوند. قند اضافی وارد شده به بدن وارد
معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند. مواد موجود در این گیاهان در ترمیم سلول های آسیب دیده، تولید سلول های جدید و تغذیهی سلول ها نقش مهمیدارند. غذاعای ناسالم، استرس و آلودگی های محیطی سلول ها را دچار پیری زودرس میكنند. كه این امر سبب پیدایش علائمیدائمیمثل نازك شدن موها و چروك های دائمیمیشوند. واسرمن میگوید: گیاهان دریایی این عمل را در جهت عكس به پیش میبرند. برای مثال اسپیرولینا با مسمومیت ها مبارزه میكند.
۷ – گوشت، پنیر و عدس
از ۵ کیلوگرم شیر فقط ۵ کیلوگرم پنیر بدست میآید. ولی خوشبختانه برای
پروتئینی بیشتری دارند.
۸- زردهی تخم مرغ، گوشت عضله و محصولات تولید شده فقط از شیر
دكتر چنگ میگوید: ویتامین A مخصوصاً برای بازسازی پوست بسیار مهم است. اگر مقدار آن در بدن كم شود، باعث بوجود آمدن پوست خشك و پوسته پوسته شدن آن میشود. دكتر دی اضافه میكند: كمبود ویتامین A باعث خواهد شد تا ترمیم پوست به كندی صورت گیرد و به آسانی دچار چروكیدگی شود. منابع اصلی برای این ویتامین، غذاهای بدست آمده از حیوانات هستند. مثل جگر، تخم مرغ و محصولاتی كه تماماً از شیر بدست آمدهاند. برخی از سبزیجات مثل هویج و كلم بروكلی، حاوی بتاكاروتناند، كه در بدن تبدیل به ویتامین ………………
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
- جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.