دانلود تحقیق هانتر در شیمی مواد غذایی


در حال بارگذاری
1 مارس 2022
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات :14صفحه
۸۵۰۰ تومان
خرید

هانتر در شیمی مواد غذایی

سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی  (اختلالهای متابولیک و غدد داخلی )

حدود ۴ تا ۵ درصد نارساییهای رشدهوش زاییده  اختلالهای   کروموزومی  و  ارثی متابولیسم  بدن  است.  تراکم  بیش  از حد     بعضی   از مواد  شیمیایی  در بدن  باعث  ضایعه های گوناگونی در سلسله  اعصاب مرکزی شده و بیماری های   متعد دی  را    پدید می آورد.

خذف این مواد از رژیم غذایی تنها راه پیشگیری از بروز بیماری یا شدت  آن خواهد بود .

اکثراین بیماری هاازراه کروموزومهای معمولی و ژن مغلوب منتقل می شوند .

یک اختلال سوخت و سازی مواد پروتئینی بوده که درسال ۱۹۳۴ توسط

لاکتوز یعنی  قند  اولیه  شیر  به  دو عنصر گالاکتوز و گلوکز تقسیم می شو                                   

تشخیص

تشخیص بیماری حتی قبل از تولد از راه آزمایش مایع آمنیوتیک و موقع زایمان از راه آزمایش خون بند ناف امکان پذیر است .

عوارض

در نوزاد ضعف عمومی شدید وپیشرونده پیدا می شود کبد و طحال بزرگتر از حد طبیعی می شود . عضلات  کودک  تحلیل می روند ، پوست بدن متورم می شود و لکه های   خونریزی   در  زیر  جلد   پیدا  می شود .

در مواردی که نارسایی این آنزیم خیلی  شدید نباشد ممکن است کودک به نشاط كه سازنده‌ی قیافه و ظاهر بدن است. به علاوه كبد سالم باعث روشن‌تر شدن چشم‌ها و كشیده شدن پوست میشود. او سبزی‌های پررنگ مثل كلم بروكلی و اسفناج را توصیه میكند. استفاده از این سبزی‌های تلخ باعث میشود تا فرد تمایل كمتری به مصرف مواد شیرین مزه داشته باشد. هانتر میگوید: قندهای ساده و تصفیه شده، كربوهیدرات‌ها و غذاهای فوری مثل ساندویج باعث پیری ظاهری میشوند. قند اضافی وارد شده به بدن وارد

معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند. مواد موجود در این گیاهان در ترمیم سلول های آسیب دیده، تولید سلول های جدید و  تغذیه‌ی سلول ها نقش مهمی‌دارند. غذاعای ناسالم، استرس و آلودگی های محیطی سلول ها را دچار پیری زودرس میكنند. كه این امر سبب پیدایش علائمی‌دائمی‌مثل نازك شدن موها و چروك های دائمی‌میشوند. واسرمن میگوید: گیاهان دریایی این عمل را در جهت عكس به پیش میبرند. برای مثال اسپیرولینا با مسمومیت ها مبارزه میكند.

۷ گوشت، پنیر و عدس

از ۵ کیلوگرم شیر فقط ۵ کیلوگرم پنیر بدست می‌آید. ولی خوشبختانه برای

پروتئینی بیشتری دارند.

۸- زرده‌ی تخم مرغ، گوشت عضله و محصولات تولید شده فقط از شیر
دكتر چنگ میگوید: ویتامین A مخصوصاً برای بازسازی پوست بسیار مهم است. اگر مقدار آن در بدن كم شود، باعث بوجود آمدن پوست خشك و پوسته پوسته شدن آن میشود. دكتر دی اضافه میكند: كمبود ویتامین A باعث خواهد شد تا ترمیم پوست به كندی صورت گیرد و به آسانی دچار چروكیدگی شود. منابع اصلی برای این ویتامین، غذاهای بدست آمده از حیوانات هستند. مثل جگر، تخم مرغ و محصولاتی كه تماماً از شیر بدست آمده‌اند. برخی از سبزیجات مثل هویج و كلم بروكلی، حاوی بتا‌كاروتن‌اند، كه در بدن تبدیل به  ویتامین ………………

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۱۴صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.