دانلود پروژه احداث باغ زیتون


در حال بارگذاری
2 سپتامبر 2020
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
100 کیلوبایت
تعداد صفحات : 7 صفحه
157 بازدید
۷۵۰۰ تومان
خرید

مقدمه

رشد نسبي جمعيت تقاضا براي تهيه مواد غذايي و ساير نيازهاي جمعيت را افزايش  مي دهد . متولي تامين نيازهاي غذايي و بخشي از اقتصاد خانواده ها و يا جامعه بخش كشاورزي است .

با محدود بودن اراضي زراعي توسعه كشاورزي در اراضي منابع طبيعي و ملي را افزايش  مي دهد بنابراين فشار در بخش كشاورزي به روش منبع طبيعي سنگين مي نمايد . منطقي است كه از منابع طبيعي خدادادي و استعدادهاي بالقوه آن در جهت افزايش توليد و          اشتغال زايي در جامعه استفاده گردد تا ظمن حفاظت از خاك و آب از فرسايش خاك جلوگيري نمود .

وزارت كشاورزي و منابع طبيعي و جهاد سازندگي مردم و علاقه مندان در امر طرح طوبي را استعانت و ياري مي نمايند تا در حهت توسعه پايسداري در جامعه و كشور با پشتيباني مالي و فني گامي مثبت در احداث باغات بر حسب شرايط و استعدادهاي موجود در هر منطقه برداشت شود . بنابراين اين طرح احداث باغ زيتون در منطقه مورد نظر مي تواند ظمن توليد انبوه براي نياز منظقه و صدور به خارج جهت ازر آوري در اشتغال زايي و جلوگيري از مهاجرت افراد تاثير به سزايي داشته باشد . و از طرف ديگر مديريت صحيح و اصولي بر طبيعت اعمال مي گردد .

مجري يا مجريان طرح احداث باغ زیتون

مجري طرح احداث باغ زيتون آقاي حاج عادل اميني فرزند حمد الله اسكن گچساران شهرك صنعتي ،با تعداد ۵۰ نفر از اعضاء خانواده خويش مجري و مسئول طرح ماكاروني .

محل اجراي طرح

ايشان متقاضي يك قطعه زمين به مساحت ۸ هكتار از اراضي ملي شده ،منابع طبيعي پلاك واقع در ضلع شمالي شهرك صنعتي گچساران در ۵ كيلومتري بخش مركزي شهرستان گچساران استان كهكيلويه و بويراحمد مي باشد .

اهداف مهم طرح

هدف از اجراي طرح به شرح ذيل مي باشد .

-مديريت بهينه در بهره وري صحيح از منابع آب و خاك

-حفاظت محيط زيست

-سبزي طبيعت و توسعه پايدار از منايع طبيعي

-ايجاد اشتغال در منطقه جهت جلوگيري از مهاجرت

-توليد انبوه جهت تامين نياز منطقه و بهبود وضع باغداري

-حفظ خاك وجلوگيري از فرسايش

-افزايش توليد و سطح زير كشت

-تقويت حسن همكاري و ايجاد تعاون در افراد

-تبديل فرهنگ منابع طبيعي به معارف اجتماعي و عمومي

-حذف و يا كاهش دام و تعادل دام و مرتع پس از بهره برداري طرح.

شرايط آب و هوايي

ميانگين بارندگي سالانه ۴۵۰ ميليمتر حدكثر ۶۰۰ ميليمتر حداقل ۳۵۰ ميليمتر مي باشد . بارندگي از آبان ماه شروع شده و تا اواخر فروردين ماه ادامه دارد دوره خشكي در ابن منطقه ۶ ماه از سال مي باشد .بارندگي بيشتر و يا تماماَ به صورت باران در ماههاي آبان ،آذر، دي ، بهمن ، اسفند و فروردين مي باشد و حداقل درجه حرارت در اين منطقه در حد ۴ درجه سانتيگراد و حداكثر بالاي ۴۶ درجه مي باشد مركبات جهت رسيدن كامل ميوه بايد هوا در فصل رشد به ويژه در تابستان و پاييز نسبتاَ گرم باشد اين شرايط در جنوب به ويژه در منطقه مورد نظر فراهم مي باشد .

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۷ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.