پاورپوینت كمپوت سازي در ۳۷ اسلاید


در حال بارگذاری
2 آگوست 2018
پاور پوینت
7.5 مگابایت
37 اسلاید
۲۸۷۰۰ تومان
خرید

مراحل تهيه كنسروماهي :

 به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است :

۱- آماده سازي

۲- آب نمك گذاري

۳- پخت اوليه

۴- قوطي كردن

۵- اضافه كردن مديوم

۶- هواگيري (اگزوست كردن )

۷- دربندي

۸- فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن )

آماده سازي :

 اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به كارخانه ارسال مي گردد ولي در بعضي از گونه ها مانند ساردين تخليه شكمي در عرشه انجام نمي شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده مي شود .

به طور كلي آماده سازي شامل مراحل زير است :

۱- انجماد زدايي       ۲- فلس گيري           

   ۳- جداكردن سر

۴- تخليه شكمي        ۵- شستشودادن و ضدعفوني كردن با آب كلرينه

 

آب نمك گذاري :

براي ايجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهي را براي مدت معيني در محلول غليظ آب نمك معمولي غوطه ور مي كنند . اين عمل علاوه بر ايجاد طعم ، مزاياي زير را نيز داراست :

۱- مانع چسبيدن ماهي به قوطي مي گردد .

۲- باقيماندۀ ماده لزج را از بدن ماهي پاك مي كند .

۳- ظاهر ماهي را درخشان مي كند .

اين عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .

 

 

  • مطالب فوق فقط متون اسلاید های ابتدایی پاورپوینت  بوده اند . جهت دریافت کل ان در ۳۷ اسلاید ، لطفا ان را خریداری نمایید .
  • خرید

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.