دانلود تحقیق شیر


در حال بارگذاری
26 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 89صفحه
۲۵۰۰۰ تومان
خرید

– گوشت با کلسترول پائی

– روغن شتر و لوازم آرایش

مقدمه:

شتر نمادی از بقای زندگی انسان در صحراها می باشد که با تاریخ تمدن چادرنشینی در منطقه گرم و خشک نیمکره شمالی گره خورده است.  شتر یکی از عوامل مهم فرهنگ و کشاورزی این نواحی می باشد. شتر به منظورهای مختلفی استفاده می شود

محصول شیر براساس نوع چریدن، مراحل شیردهی، غذادادن و شرایط کنتر ل شده فرق می کند. طول مدت شیردهی از ۹ تا ۱۸ ماه متغیر می باشد در مقایسه با شیر گاو شیر شتر خیلی آرام تر ترش شده و بدون یخچال هم مدتی قابل نگهداری است. لازم به ذکر است که از گوشت، پشم، و چرم این حیوان نیز استفاده وسیعی می شود.

شتر و اهمیت آن

از نظر جغرافیایی، شتر در نواحی خشک گرمسیری و ناحیه استوایی آفریقای شمالی، غرب آسیا، و شمال غربی هند پراکنده شده است. محدودیت های توزیع طبیعی آن با آب و هوای مرطوب و وجود مگس تعیین می شود. در طول قرن گذشته شتر و شکل وسیعی در استرالیا پراکنده و معرفی شد. این خاصیت جالب توجه از متابولیسم بسیار کم و تطبیق با ذخایر آب نشأت می گیرد اتلاف آب از طریق تنفس و عرق کردن بسیار کم است که دلیل مقاومت شتر در باربر شرایط سخت و دامنه زیاد تغییرات دمای بدنش تا  می باشد.حرارت زیادذ که در طول گرمای روی یا کار سخت جمع می شود با انتقال گرما، تنظیم جریان بدن و تشعشع موقعی که حیوان در حال سلولز را بهتر از هرپستاندار دیگری جذب می کند این قابلیت بالا در جذب سلولز ظاهراً مربوط به شیوة خاص جویدن اوست که باعث اشباع کامل بزاق دهانش در هر قطعه از غذا می شود. جایگاه سلول های آبخیز در دیواره شکم به رطوبت غذا در طول نشخوارکردن، کمک بیشتری کرده و جذب مواد حلال را بهبود می بخشد. علاوه بر این به نظر می رسد که شکم می تواند ذرات سلولز را بهتر از هرپستاندار دیگری جذب می کند این قابلیت بالا در جذب سلولز ظاهراً مربوط به شیوة خاص جویدن اوست که باعث اشباع کامل بزاق دهانش در هر قطعه از غذا می شود. جایگاه سلول های آبخیز در دیواره شکم به رطوبت غذا در طول نشخوارکردن، کمک بیشتری کرده و جذب مواد حلال را بهبود می بخشد. علاوه بر این به نظر می رسد که شکم می تواند ذرات

امکان حفظ طبیعی شیر در نواحی بایر را که تکنولوژی حفاظت از شیر در دسترس نیست را به ما می دهد تا شیر عملیات گرمایی و پروتئین های آب پنیر از شیر شتر.

 ۲- ابزار و روشها

 ۲٫۱ نمونه های شیر

نمونه های شیر شتر از مزرعه شتر Ngare -Ngare گرفته می شود که فقط برای شمال خط استوا در محدوده لایکیایا ودر ارتفاعات ۷۳۰/۱ تا ۱۸۹۰ m بالای سطح دریا مناسب است.حیوانات در مراتع طبیعی در تمام سال با

گاو نیز استفاده می شود.

 ۲٫۲ توزیع نیتروژنی

توزیع نیترو
ژنی شیر با روش آسچافنبرگ Aschaffenbug  و ورودی Drewry تعیین می گردد بخشهای نیتروژنی زیر مشخص شده اند. کل نیتروژن پروتئین (NT ) نیتروژن بدون ماده پنیری(NCN ) و نیتروژن بدون پروتئین(NPN )

انجام می شود در عمل بسیار ضروری است.

در پردازش های اضافی ایین بررسیها شامل برش، فشرده سازی، ترکیب لخته است ، این فرآیند در طول زمان قالب بندی توده در کیسه های خشک سازی یا حلقه ها و درزمان برگرداندن انجام می شود. زمان کلی خشک

پنیر نرم، ساخت پنیر نرم به این صورت است:

 لخته شدن

لخته شدن با استفاده از فعالیت برابر آنزیم های لختگی شیر و اسیدلاکتیک انجام می شود. میزان میانگین آن ۱۵ تا ۲۵  لیتر و ۱ تا ۳ لیتر / ۱۰۰

میانگین زمان بعمل آوردن پنیر تحت شرایط کارخانه ای ۳  هفته تا شش ماه است و تا ۶ تا ۱۲ ماه برای محصول سنتی با میزان مواد خشک قابل افزایش می باشد. دمای اتاق بعمل آوردن پنیر معمولاً بین ۱۲ تا ۱۴  درجه سانتیگراد است. وقتی به تجهیز پروپیونیک احتیاج است دمای این محل تا ۲۰ درجه سانتیگراد در مرحله آخر کار نیز افزایش می یابد.

سه طبقه بندی پنیر نرم قابل تشخیص است:

  • پنیر نرم با کپک های سطحی، و قارچ کپکی سبز کاممبرتی Comemberti

پنیر نرم با فلورای باکتری سطح بریوی باکترییم لنین Brevibacterium ………………..

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۸۹ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.