دانلود تحقیق صادرات گل رز


در حال بارگذاری
26 آوریل 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 13صفحه
125 بازدید
۸۰۰۰ تومان
خرید

مقدمه

امروزه براي هر نوع حرکت آگاهانه و هدفمند در بازارهاي بين‌المللي در راتساي افزايش سهم بازار و توسعه صادرات ، بازاريابي انديشيده ضرورت خاص خود را دارد. عرضه محصولي خوب با قيمتي مناسب ، بکارگيري روشهاي مطلوب توزيع، استفاده از تبليغات رديف اولين صادرکننده گل و گياه در جهان بوده و ۶۸ درصد از سهم بازار جهاني گل و گياه را به خود اختصاص داده است ، نموده است . ساختار پايان‌نامه مشتمل بر شش فصل است ، بطوريکه فصلهاي اول و دوم به ترتيب تحت عناوين کليات و مباحث و موضوعات مشاهده، پرسشنامه و رجوع به اطلاعات ثانويه، مورد شناسايي قرار داده است . فصل چهارم شيوه‌هاي بازاريابي صادرکنندگان گلهاي زينتي ايران را در کشور کويت مورد بررسي قرار داده و از طريق مشاهده پرسشنامه و مصاحبه، نقاط قوت و ضعف بازاريابي گلهاي زينتي ايران را در بازار مذکور، مشخص نموده است . فصل پنجم به بيان طرح تحقيق و فرضيه‌هاي اصلي داخلي و …، به عنوان استراتژيهاي کوتاه و ميان‌مدت توجه لازم نموده و به دست‌اندرکاران توليد و صادرات کشور و از جمله دولت پيشنهاد گرديده است که در راستاي توسعه بخشهاي زيربنائي و متعاقب آن توسعه صادرات اين محصول، اقدام به تاسيس پايانه‌هاي صادرات گل و گياه، مجتمع‌ها و دهکده‌هاي گل و گياه و سيستم فراگير قيمت‌گذاري به تاسي از کشور هلند

پرورش در ايران را داشته باشند.

به طور مثال در مناطق شمالي كشور گل‌هاي آتشين، در مناطق كويري گل‌هايي از قبيل رز در رنگ‌هاي مختلف و گل محمدي پرورش مي‌يابد و درمناطق كوهستاني گل‌هايي مانند لاله وحشي مي‌رويد.

گل در اكثر كشورهاي جهان نمادي از عشق و محبت است در روز ولنتاين كه روز مهر و

او در مورد چگونگي انتخاب گل توسط اشخاص مختلف مي‌گويد، ما ازمشتريان كاربرد گل را سوال مي‌كنيم به طور مثال براي بيمارستان تاج گل يا دسته‌گل وسبد بزرگ كاربردي ندارد زيرا فضا محدود است اما براي عروسي يا مراسم ختم اگر دسته‌گل بزرگتر باشد جلوه بيشتري دارد.

او درباره انتخاب رنگ‌هاي گل مي‌گويد: سن و سال در انتخاب رنگ‌ها تاثير دارد ،اكثر افراد مسن ترجيح مي‌دهند هنگام خريد گل رز رنگ سفيد و زرد آن را همراه ببرند اما جوانها رنگ قرمز را مي‌پ

تعداد زيادي استفاده كرد و قيمت مناسبتري پيدا مي‌كند و جلوه بيشتري هم دارد.

وي علت بالا بودن قيمت برخي از گل‌ها را نوع پرورش آنها مي‌داند و مي‌گويد گل‌هايي مثال اركيده و ليليوم بومي ايران نيستند و براي پرورش آنها شرايط خاصي نياز است در نتيجه هزينه قابل توجهي هم بايد پرداخت و قيمت پايه آن هم بالاست در نتيجه نسبت به بقيه گل‌ها قيمت بالاتري پيدا مي كنند .
او در موردروش تهيه گل‌ها مي‌گويد: اكثر اين گلها توسط خودمان پرورش پيدا مي‌كند و ۸۰ درصد سطح زير كشت گل و گياهان در جهان حدود ۳۶۰ هزار هكتار و در ايران حدود ۴ هزار ۷۰۰ هكتار است. درآمد توليدات گل و گياهان زينتي در جهان ۸ هزار و ۶۰۰ ميليون يورو و درآمد حاصل از صادرات در ايران ۸۶ ميليون يورو معادل يك درصد ارزش توليدات جهاني است. جايگاه ايران از نظر توليد گل در جهان رتبه ۱۷ و در عرصه صادرات گل رتبه يك شاخه است و ضايعات گل در تابستان گاه روزانه به يك ميليون شاخه مي رسد. در حال حاضر نزديك به يك صد توليد كننده گل در استان اصفهان در مساحتي بيش از ۳۰ هكتار به توليد گل رز، ژربرا، آلستومريا و ليسيانتوس مي پردازند كه۸۰ درصد انواع توليد استان را شامل مي شود.
غلامزاده رئيس هيأت مديره كانون خبرگان كشاورزي استان اصفهان و يكي از توليد كنندگان گل در اصفهان زائد را در اين صنعت كوتاه وامر توزيع را سامان بخشي كند. بر اين اساس كار توزيع گل به واسطه هايي تعريف شده سپرده مي شود كه داراي دانش فني و مدرن اند و تحت يك مديريت جامع قابل كنترل هستند. وي مي گويد: از سوي كنسرسيوم كشاورزي استان و با مشاركت توليدكنندگان در حال ايجاد اين شركت هستيم كه طرح نخستين آن هم تدوين شده است.
وي مي افزايد: پايانه گل و گياه استاخش هاي مختلفي چون سيستم بسته بندي، سردخانه مجهز و تالار حراج و بورس گل است. او همچنين به لزوم ارتباط با انبارهاي فرودگاه براي صادرات گل اشاره مي كند و مي گويد: هم ………………….

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در ۱۳ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.