دانلود تحقیق علوفه و یونجه


در حال بارگذاری
26 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 150صفحه
۵۵۰۰۰ تومان
خرید

به نام خدا

مقدمه:

۱-۳- اهميت وارزش غذايي علوفه يونجه به حدي است كه موجب شده به ملكه نباتات علوفه اي شهره گردد . خاستگاه و مركز پيدايش يونجه به نام علمي Medicago satival  ايران زمين است .

يونجه يكي ازمهم ترين  گياهان علوفه اي براي حيوانات اهلي است . زيرا

معادله :

مانند NDF ، غلظت ADF يونجه را با برداشت در مرحله اول رسيدگي و با كاهش صدمه به برگ طي برداشت مي توان كاهش داد شاخص تغذيه نسبي مفهوم RFV عوامل كيفيت محاسبه شده از ADF ،  NDFاست و بعنوان شاخص مفيد براي مقايسه لگوم و مخلوط لگوم – گراس  مي باشد (به مثال

۲-۵-۳- كيفيت يونجه و توليد دام

نيازهاي غذايي حيوانات اهلي بستگي به عوامل متعددي (مانند سن، اندازه بدن، وضعيت توليد مثلي، ميزان توليد شير و غيره ) دارد. به همين خاطر كيفيت هاي بخصوصي از يونجه براي دسته خاصي از حيوانات مناسب است

طور کلی ارزش غذایی حاصل از این علف های هرز خوب است و وجود گراس ها در یونجه احتمال اشتعال یونجه را کاهش می دهند.

-در اواخر پائیز و زمستان، چراندن یونجه بیشترین اثر را دارد و اقتصادی ترین روش استفاده از علوفه آخر فصل است. چرای آخر پائیز و زمستان روش خوبی برای کاهش آلودگی های سرخرطومی برگخوار یونجه است و در نقاطی که حشره بصورت تخم زمستانگذرانی می کند با از بین بردن آنها در کاهش جمعیت بسیار موثر است.

۲-۱۰-۳-معایب چرا

چراندن یونجه در فصل رشد عمل خطرناکی است. لذا در بعضی از نقاط دنیا مانند ایالت اکلاهامای آمریکا تعداد معدودی از تولیدکنندگان به طور رایج

-هرگز گوساله های گرسنه را روی یونجه های تر و شاداب رها نکنید.

-قبل از چراندن یونجه حیوانات را با ماده خشک با یونجه خشک سیر کنید.

-از مهار کننده نفخ (مانند Poloxalene) چند روز قبل و بعد از شروع چرای یونجه استفاده کنید.

-چند بار در روز  در روزهای نخست گوساله ها را زیر نظر بگیرید.

-اجازه دهیدگوساله ها حق انتخاب تغذیه از مواد غذایی خشک یا گراس های نسبتا رسیده را زمانی که چرای یونجه انجام می دهند داشته باشند.

-تعدادی از تولید کنندگان از یک به اندازه                                               به عنوان شاخص در گله استفاده می کنند.

-با دیدن اولین نفخ تمام

رشد یونجه انجام گرفته به طوریکه در طول فصل رشد چندین بار مزرعه چرانده شده به طوریکه در هر بار نبایستی اندازه ساقه ها کمتر از ۱۵ سانتی متر باشد.

۱۱-۳-تولید بذر یونجه

مهمترین عامل مناسب شرایط آب و هوایی و داشتن روز های آفتابی است عوامل مختلفی در تولید بذر یونجه دخالت دارند که از این میان  می توان واریته نوع خاک حشرات آفات و گرده افشان، عملیات زراعی و غیره را بر شمرد. در واقع برای تولید بذر خوب بایستی این عوامل را به خوبی شناخت و

زمان جوانه بزند به همین منظور می توان بذور یونجه را پائیز زودتر کشت نمود و دقت فراوان نمود تا به طور یکدست جوانه زده و سبز شوند.

۳-۱۱-۳-فاصله بوته های یونجه

یکی از عوامل مهم در تولید بذر یونجه فاصله ردیف ها کشت و فاصله بوته های یونجه است. بایستی دقت نمود که همان فاصله ای که جهت تولید علوفه یونجه کشت می شود برای تولید بذر به کار نرود. به این منظور میزان بذر

تعداد شته ها روی ساقه

از طرف دیگر بایستی شکارگرهایی مانند کفشدوزک هفت نقطه ای لار و مگس های سیرفیده به  تور افتاده شمارش گردد. اگر شته های شمارش شده زیر آستانه زیان اقتصادی باشد و تعداد شکارکرها بیش از ۵ تا ۷ در هر تور

رسد. حاشیه لکه ها ممکن است صاف یا دندانه دار باشد. برگ های آلوده به رنگ زرد در می آید و با پیشرفت بیماری می ریزند. غالبا در لکه آپوتسیوم (اندام تولید مثلی) بر آمده و قهوه ای روشن به قطر حدود یک میلی متر تولید می شود . در اکثر موارد آپوتسیوم ها در سطح رویی برگ تشکیل می شوند.

عامل بیماری قارچ Pseudopeziza medicaginis است. این گونه ها تنها یک آپوتسیوم تولید می نماید که از استرومای زیر اپیدرم خارج می گردد. …………………..

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۱۵۰ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.