دانلود تحقیق گلهای پیاز دار


در حال بارگذاری
28 می 2021
نوع فایل : word (قابل ویرایش)
حجم فایل : 1 مگابایت
تعداد صفحات : 12صفحه
۸۰۰۰ تومان
خرید

گل های پیاز دار

 

۱- پیاز معمولی .

نرگس، لاله ، سنبل و سوسن.

۲- پیاز توپریا کرم.

گلایول، زعفران زینتی و مریم.

 

 

 

گل نرگس

طول تاج کوتاه  نرگس فتانNarcissus poeticus

تکثیر:

کشت پیاز: ازشهریور تا آذر در خاک سبک و شنی و گلدهی در فروردین .

در گلخانه گلدهی ۳-۴ ماه زودتر از فروردین.

سر پیاز در کشت گلدانی بیرون.

دریافت آب زیاد مانع گلدهی.

سوخک ها یا پیازچه ها بعد از ۳ سال قادر به گلدهی.

کشت بذر برای تولید ارقام جدید.

 

گل آماریلیس یا نسرین

Hippeastrum vitatum

Amaryllidacea تیره

پیاز درشت (۴-۶ گل درشت).

گل های خوشه ای بلند برای تولید گل بریدنی.

حساس به سرما ورطوبت.

نگهداری د ر زمستان در انبار خشک و خنک.

عدم بذر دهی در حالت طبیعی به علت خود ناسازگاری و دایکو گامی.

تکثیر:

تکثیر با پیاز و کاشت دربهارو گلدهی در تابستان یا پاییز.

گل همانتوس

Haemanthus multiflorus

Amaryllidacea تیره

گیاه پیازدار

تکثیر:

سوخک ها پس از ۳ سال قادر به گلدهی با کیفیت بالا .

 

گل لاله واژگون

Fritillaria imperialis

Liliaceae تیره

 

تکثیر:

پیاز و پیازچه ها

 

گل سنبل

Hyacinthus orientalis

Liliaceae تیره

سرزمین پرورش لاله از قدیم هلند.

از گل های پیازدار(سوخ) واندازه پیاز در ارقام مختلف متفاوت.

کشت پیاز در آب:

قرار دادن انتهای پیاز در آب (استفاده از زغال برای جلوگیری از پوسیدگی).

قرار دادن در دمای ۱۰ درجه وتاریکی.

قرار دادن در دمای ۲۰ -۲۵ درجه بعد از تشکیل ریشه کافی.

مراحل بعد ازبرداشت گل:

ادامه آبیاری تا زمان زرد شدن برگ ها.

شرایط محیطی

 

نیازمند نور کافی وطول روز بلند (نور کم باعث گلدهی کم و بوته های بلند).

تاثیر مستقیم درجه حرارت روی رشد وگلدهی:

برداشت پیاز در آخر مهر ماه.

نگهداری در شاسی سرد(نیاز سرمایی).

کشت پیاز در فصل بهار در مناطق معتدله یا در زمستان در مناطق گرم.

تعداد زیادی پیازچه اطراف پیازاصلی تشکیل (حذف پیازچه های کوچک تر از فندق).

گلدهی پیازچه های کوچک بعد از ۲-۳ سال.

برداشت زمان باز شدن اولین غنچه از پایین.

 

نگهداری پیازدر داخل خاک پس از برداشت گل به منظور ذخیره.

جمع آوری پیازها قبل از سرما و نگهداری در انبار۱۰ درجه.

رنگ کردن گلایول:

ایجاد تشنگی در گلایول وقرار دادن در محلول رنگی.

افزایش عمر پس از بر داشت:

۱- نیترات نقره .

۲- دمای پایین.

۳- استفاده از سایتوکینین.

۴- تعویض آب و قطع قسمت پایین ساقه.

دارای کرم یا پیاز توپر.

دارای گلهای ظریف با رنگ های متنوع.

مقاومت به سرما کم.

 

گل اختر

Cana indica

canaceae تیره

گیاه دائمی در مناطق گرمسیری.

حساس به سرما.

نیازمند آفتاب و آب کافی .

۲- قلمه: ریشه دهی در دمای ۱۵-.۱۸

۳- بذر : تولید ارقام جدید که گلدهی بعد از یک سال.

نگهداری ریشه های گوشتی در انبار در دمای ۳-۶ درجه در طول زمستان.

 

گل زنبق

Iris

Iridaceae تیره

زنبق آلمانی یا ریش دار. Iris germanica

گلبرگ پایینی برجسته و کرک دار ، برگ ها کشیده ، مقاوم به سرما و خشکی، نیازمند خاک با زهکش بالا.

تکثیر:

۱- ریزوم : تقسیم ریزوم در پاییزو گلدهی در بهار.

۲- پیاز: کاشت پیاز بعد از رفع سرما.

پیش رس کردن پیاز :

نگهداری در دمای ۱۰ -۱۲ درجه (۵/۱ ماه).

سپس گلدهی در دمای ۱۳-۱۵ درجه.

نیازمند نور زیاد و دمای خنک. .

خاک لومی شنی به همراه مواد آلی.

نیاز کودی بالا و نازک شدن برگ ها درصورت کمبود ازت.

حساس به میزان آبیاری.

تکثیر:

قلمه: با سیستم میست ، پاگرما ودمای ۱۵ درجه (۲ هفته)………………….

 

 

 

 

 

 

مطالب فوق فقط متون های ابتدایی تحقیق  بوده اند . جهت دریافت کل ان  در۱۲ صقحه  ، لطفا ان را خریداری نمایید .
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.