مقاله نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی


در حال بارگذاری
10 می 2018
word قابل ویرایش
106 کیلوبایت
11 صفحه
486 بازدید
۱۵۵۰۰ تومان
خرید

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ، بهتر است از روان درمانی و دارو درمانی نیز استفاده شود و تغذیه مناسب در کنار درمان اصلی رعایت شود. نتایج “تحقیق درباره ارتباط غذا و شرایط روحی و روانی افراد نشان می دهد” ۸۰ درصد افرادمصاحبه شده گزارش داده اند وضعیت بهداشت روانی آنها وقتی رژیم غذایی خود را تغییر داده اند، بهبود یافته است و حدود یک چهارم آنها بیان داشته اند نسبتاً بهبودی یافته اند یا ناراحتی کمتری از افسردگی ، اضطراب یا تغییرات خلقی متحمل شده اند. برای تحقیق ۲۰۰ نفر پرسشنامه ای را که جهت تعیین ارتباط بین تغییرات رژیم غذایی ، تغذیه و بهداشت روانی طراحی شده بود، تکمیل کردند.

براساس پاسخ های ارائه شده ۸۸ درصد کسانی که شیوه های کنترل و حفظ رژیم غذایی انجام داده بودند، بهبود یافتند.نتایج نشان می دهد افرادی به نتیجه مثبت و مطلوب رسیده اند که مصرف غذاهای استرس زا مانند شکر (۸۰ درصد شرکت کنندگان )، کافئین (۷۹ درصد شرکت کنندگان )، الکل (۵۵ درصد شرکت کنندگان ) و شکلات (۵۳ درصد شرکت کنندگان ) را کم یا ترک کرده اند و مصرف غذاهای کمک کننده را از قبیل آب (۸۰ درصد شرکت کنندگان )، انواع سبزی (۷۸ درصد شرکت کنندگان )، میوه (۷۲ درصد شرکت کنندگان ) و روغن ماهی (۵۲ درصد شرکت کنندگان ) افزایش داده اند.

بنابراین تغییرات در الگوهای غذا خوردن ، می تواند مفید و نشاط بخش باشد، در صورتیکه غذا و میان وعده های غذایی با دقت انتخاب و میل شوند. در این میان صرف صبحانه را نباید فراموش نمود و هنگام احساس گرسنگی ، غذای میان وعده جهت میل کردن همراه داشته باشید. برخي از پزشكان معتقد هستند كه بيماري هايي نظير افسردگي پس از زايمان و ضريب هوشي پايين همه ناشي از جذب ناقص DHA است كه به وفور در كشورهاي آمريكايي ديده مي شود. اين پزشكان همچنين اظهار مي كنند كه مقادير پايينDHA مربوط به ميزان اندك سروتونين در مغز مي باشد كه باز هم موجب افزايش گرايش به افسردگي، خودكشي و ستيزه جويي مي شود.DHA به ميزان زياد در فيتوپلانكتون ها و ماهي هاي آب هاي سرد يافت مي شود. كارشناسان تغذيه توصيه مي كنند كه جهت تامينDHA كافي دو تا سه وعده در هفته ماهي مصرف شود و اگر هم امكان آن نباشد، حداقل روزانه ۱۰۰ ميلي گرمDHA مصرف كنند.

بسيار ديده شده است كه براي پايين آوردن كلسترول ، كاهش وزن بدن و نيز جهت جلوگيري از انواع حاد سرطان ، رژيم هايي با محتواي چربي بسيار پايين تجويز مي شود ، اما اگرچه كاهش كلسترول، احتمال خطر مرگ از بيماري قلبي را كم مي كند ، در مقابل ، مي تواند موجب افزايش احتمال بروز مرگ و ميرهاي غير طبيعي ، خودكشي و افسردگي شود. همچنين دارو هاي كنترل چربي و كاهنده ي كلسترول ممكن است منجر به كاهش تراكم اسيدهاي چرب غير اشباع در بافت عصبي شوند. رژيم هاي مهار چربي عموماً منجر به افزايش جذب اسيدهاي چرب غير اشباع امگا-۶ و كاهش جذب اسيدهاي چرب امگا-۳ مي شود. اسيدهاي چرب امگا-۳ موجود در روغن ماهي براي فعاليت درست سيستم عصبي، مهم و حياتي هستند و در رژيم هايي كه جهت كاهش كلسترول ، كاهش وزن و جلوگيري از سرطان تجويز مي شوند، بايد حتماً اهميت جذب كافي اسيدهاي چرب امگا-۳ را در نظر بايد گرفت.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید
خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • دقت فرمایید بعد از خرید فایل ، روی دکمه سبز کلیک کنید و سپس روی دکمه قرمز دانلود کلیک کنید .
  •   جهت دیدن آموزش نحوه دانلود فایل اینجا کلیک کنید
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با شماره 09353877793 واتساپ کارشناس پشتیبان فایلیا تماس بگیرید.